Te koop in Drenthe: gemoderniseerd grote villa

Te koop in Drenthe: gemoderniseerd grote villa

FLUITENBERG - Deze villa is in 1997 volledig verbouwd en recentelijk nog gemoderniseerd. Alles is uitgevoerd in lichte warme tinten en kent een zeer exclusief en hoog afwerkingsniveau.

Een paar verrassende eyecatchers zijn de imposante ligging en de fraaie halpartij. De woonkamer heeft door middel van een architectonisch dakvlak, welke buiten de woning doorloopt, in combinatie met een volledige glazengevel een fraai panoramische uitzicht over eigen grond.

Kenmerken:
- woonoppervlakte ca. 214 m²;
- in 2016 volledig gemoderniseerd;
- vijf slaapkamers;
- twee badkamers;
- parkachtige tuin met fraaie oprijlaan, zwembad, patio en diverse bijgebouwen;
- verwarming vindt plaats middels een energiezuinige HR c.v.-ketel;
- volledig geïsoleerd;
- 40 zonnepanelen.

Het perceel beschikt over diverse buitenverlichting en is rondom afgezet met Herras hekwerk. De toegangspoort en de garage zijn voorzien van afstandsbediening (sectional garagedeur), intercom en camera. Uiteraard is het geheel volledig beveiligd en voorzien van een gecertificeerde alarminstallatie. Alle slaapkamers zijn voorzien van tuindeuren, massief houten vloeren en airconditioning. De tuin is voorzien van een volautomatische sproei installatie. In het gazon is een verwarmd zwembad aangelegd met een afmeting van circa 12 x 6 meter, welke is voorzien van een filter, Solardek en vorstbeveiliging.

Wandel- en fietstochten kunnen direct vanuit het huis ondernomen worden. Landelijk wonen in alle rust en privacy en genieten van de overweldigende natuur omringd door gezellige dorpjes. Wonen in Drenthe is een feest. Maar zoals de eigenaar terecht zegt: "Wij denken dat u heel vaak helemaal niet eens weg wilt. Zo fijn is het om gewoon heerlijk thuis te zijn".

Redenen genoeg om dit unieke object op een schitterende locatie, te komen bezichtigen!

Zie: www.funda.nl/koop/fluitenberg/huis-49308909-beukenlaan-3

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn