Te koop in Drenthe: vrijstaande woning met dakterras van 70m2 en eigen bar Funda

Te koop in Drenthe: vrijstaande woning met dakterras van 70m2 en eigen bar

KLAZIENAVEEN -  Aan de Pollux staan twee opvallende vrijstaande woningen, één ervan staat nu te koop!

Zeer ruime vrijstaande woning (281 m² woonoppervlakte!) met een fantastisch dakterras (70m²) en een vrijstaande overkapping in de tuin. Gelegen op een perceel van 1346 m² eigen grond.

Let op: het perceel heeft een bedrijfsbestemming voor een combinatie van wonen en werken. Hierdoor hanteren geldverstrekkers andere voorwaarden dan bij een woonbestemming. Informeer hiernaar bij uw hypotheekadviseur.

De ruimte op de begane grond naast de woning is bij uitstek geschikt om bijvoorbeeld een kantoor aan huis te realiseren (circa 70 m²).

Deze woning is gebouwd in 2003 en natuurlijk volledig geïsoleerd. Een mooi uitgangspunt voor verdere verduurzaming door bijvoorbeeld zonnepanelen. Compleet uitgerust met onder andere airco, rolluiken, alarm, sproei installatie, verlichting in de boeien en als echte eyecatcher een compleet ingericht dakterras van 70 m² met (kunst)gras, fonteinen, jacuzzi, gashaard en bar. Wat een plaatje!

Indeling:
Begane grond: Entree, toilet, voormalige berging met opstelplaats c.v. (nu een kamer), woonkamer met gashaard en openslaande deuren naar de tuin, (werk)kamer, keuken, bijkeuken/achterentree.
Via de bijkeuken zijn er nog twee vertrekken bereikbaar, met toilet en nette keukeninrichting. Ideaal voor werken aan huis.

1e verdieping: overloop, 2 badkamers en 3 slaapkamers. De ouderslaapkamer heeft een inloop naar een eigen badkamer en kastenwand.

Tweede verdieping: multifunctionele ruimte, nu met bar en berging, maar kan natuurlijk ook in gebruik worden genomen als slaapkamer(s).

Voor meer informatie en foto's klikt u op deze link.

Tiplijn