Te koop in Drenthe: vrijstaande woonboerderij met eigen kas en boomgaard Funda

Te koop in Drenthe: vrijstaande woonboerderij met eigen kas en boomgaard

DALERVEEN -  Aan de rand van het Drentse dorpje Dalerveen staat deze sfeervolle woonboerderij met riante garage, overkapping, kas en parkachtige tuin met boomgaard. Gelegen in een landelijke omgeving, maar niet in de eenzaamheid. Een prettige combinatie.

De woning is voorzien van drie slaapkamers en twee badkamers op de begane grond. Op de verdieping vindt u ook nog twee slaapkamers en een ruime bergzolder met de mogelijkheid tot het creëren van extra slaapkamers en eventueel een badkamer. Dit maakt deze woning uitermate geschikt is voor grote gezinnen, maar ook voor mantelzorg bijvoorbeeld. De woning is rond 1912 gebouwd en door de jaren heen goed onderhouden. In 2000 zelfs volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Ook de royale garage met verdieping is een aparte vermelding waard. Deze is verwarmd, geïsoleerd en voorzien van elektrische deur.

De rondom fraai aangelegde tuin is voorzien van diverse terrassen, kas met groentetuin, en een fraaie boomgaard. Achterin de tuin staat nog een extra berging voor alle tuinspullen. Door de ligging van de tuin zijn er vele mogelijkheden om te genieten van de zon, de privacy om of een lekker schaduwplekje te zoeken. Ook kunt u op zomeravonden gezellig bij een vuurtje zitten met vrienden en familie. Perceeloppervlak: 2.500 m².

Verdieping:
Overloop; ruime bergzolder met kast voorzien van c.v.-ketelopstelling; slaapkamer IV; slaapkamer V. Op de ruime zolder is er ook nog de mogelijkheid tot het creëren van extra slaapkamers en eventueel een badkamer.

Woonkeuken:
Prachtige landelijke woonkeuken met een geweldig Boretti gasfornuis voorzien van dubbele oven en grillplaat, afzuigkap, koelkast. Geheel is fraai ingericht en ademt sfeer uit. Het is een heerlijke ruimte om met het gezin een maaltijd te nuttigen kijkend over de eigen tuin.

Sanitair:
• Badkamer I met inloopdouche, ligbad voorzien van whirlpool, wandcloset, bidet en wastafelmeubel voorzien van dubbele wastafel.
• Badkamer II voorzien van toilet met duoblok, wastafel en ligbad voorzien van douche.
• Toilet begane grond met duoblok.

Voor meer informatie en foto's van deze woning klikt u op deze link.

Tiplijn