Te koop in Drenthe: luxe vrijstaand woonhuis met zwembad in achtertuin Funda

Te koop in Drenthe: luxe vrijstaand woonhuis met zwembad in achtertuin

GEESBRUG - Te koop in Geesbrug,  aan de rand van het dorp gelegen, in een kleine uitbreidingswijk , zeer royaal (ca. 820m³) luxe vrijstaand woonhuis met inpandige garage.

De woning is nagenoeg onderhoudsarm door o.a de aanwezigheid van kunststof kozijnen. De verwarming geschiedt middels een gasgestookte cv installatie.
De woning is gebouwd in 2003 en volledig geisoleerd en de laatse jaren gemoderniseerd, zo is er een nieuwe badkamer op de begane grond, de inbouwkeuken vernieuwd en zijn er 22 zonnepanelen geplaatst. Dit resulteerd in energielabel A! Door de indeling is de woning levensloopbestendig te noemen.

Dit alles staat op een ruime kavel van 887m². De privacy biedende achtertuin is op het westen gelegen en bevat onder andere een zwembad en een fraaie overkapte loungeruimte en een recentelijk gebouwd tuinhuis die bestaat uit een berging en een loungeruimte.
Het dorp is gelegen te midden van landerijen en het prachtige natuurgebied Geeserveld. Op loopafstand bevinden zich de sportvelden, 2 basisscholen en het dorpshuis. Geesbrug heeft een actief verenigingsleven. Het alles biedende centrum van Coevorden en van Hoogeveen is gelegen op slechts enkele autominuten afstand. Op korte afstand is de op- en afrit van de A37. Hierdoor zijn plaatsen als Coevorden, Hoogeveen, Meppen en Emmen allen binnen ca. 15 autominuten bereikbaar.

De indeling is als volgt:
Begane grond: mooie, ruime hal/entree, toilet, royale woonkamer in half open verbinding met de eetkeuken die voorzien is van een luxe inbouwkeuken, vanuit de hal is de slaapkamer met aangrenzende luxe badkamer bereikbaar alsmede de bijkeuken en inpandige garage.
Verdieping: ruime overloop, 4 slaapkamers en tweede badkamer.
Tweede verdieping: zolderuimte, middels vlizotrap bereikbaar.

Voor meer informatie en foto's klikt u op deze link.

Tiplijn