Te koop in Drenthe: vrijstaande woning met grote schuur en uitzicht op weilanden Funda

Te koop in Drenthe: vrijstaande woning met grote schuur en uitzicht op weilanden

UFFELTE -  In het leuke Drentse dorpje Uffelte staat deze prachtige in het oog springende woning aan de rustige zijde van de Drentse Hoofdvaart.

Hier geniet u tijdens de zomer van de bootjes die voor uw woning langs varen of gooit u gezellig een hengeltje uit. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon gezellig in uw eigen achtertuin genieten van het vrije uitzicht over de weilanden aan uw eigen prachtige vijver.

En niet alleen is het buiten heerlijk genieten, ook binnen treft u een sfeervolle woning aan.
Aan de voorzijde is een ruime woonkamer met zicht op de Drentse hoofdvaart en is er de ruime woonkeuken. Aan de achterzijde is eveneens een gezellige zitkamer met zicht op de vijver en de achter de woning gelegen weilanden.
Mocht u toch even meer natuur willen zien dan wandelt u in 10 minuten vanuit de woning zo naar het direct achter de woning gelegen landgoed Rheebruggen.
Of u wandelt door Uffelte langs karakteristieke Saksische boerderijen richting het natuurgebied Ooster- en Westerzand of bijvoorbeeld het Uffelter Binnenveld waar nog veel sporen van de 2e wereldoorlog te vinden zijn.
Kortom, voor de liefhebbers van rust, ruimte en natuur is deze woning zeker een bezichtiging waard.

Indeling woning:
Op de begane grond komt u vanuit de hal in de zeer ruime en lichte woonkamer met aangrenzend de ruime woonkeuken.
Via de hal of via de woonkeuken komt u aan achterzijde van de woning waar ook nog een fijne zitkamer is voorzien van openslaande deuren met uitzicht op de fraai aangelegde tuin met vijver en is er nog een praktische bijkeuken.
Op de bovenverdieping zijn 3 slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad, dubbele wastafel en inloopdouche.

Tuin:
De woning heeft een ruime oprit voor meerdere auto's, een ruime en praktische schuur met fijne overkapping en een fraai aangelegde tuin met vijver en vrij uitzicht over de weilanden.

Algemeen:
In het dorp bevinden zich een basisschool, diverse sportaccommodaties en horecagelegenheden. In het naastgelegen dorp Havelte vindt men overige voorzieningen zoals een supermarkt en de 18 holes golfbaan. Andere plaatsen in de buurt met veel voorzieningen zijn Ruinen, Diever, Dwingeloo, Meppel en Steenwijk.
Vanuit Uffelte zit u in een kort tijdsbestek op de A28 en A32.

Voor meer informatie en foto's klikt u op deze link.

Tiplijn