Te koop in Drenthe: ruime vrijstaande woning met royale garage en grote tuin

Te koop in Drenthe: ruime vrijstaande woning met royale garage en grote tuin

NIEUW-AMSTERDAM -  Op loopafstand van het centrum van Nieuw-Amsterdam, net achter de nieuwbouwappartementen wordt deze ruime vrijstaande woning met een aangebouwde royale garage en berging aangeboden. De woning mag levensloopbestendig genoemd worden door baden en slapen op de begane grond.

De woning, gebouwd in 1986 heeft een diepe tuin en is gelegen op een ruime kavel van 1.013 m2 eigen grond. Doordat de achtertuin grenst aan de winkel(muur) heb je een mooi omsloten tuin die de privacy waarborgt. De auto kun je parkeren op de ruime oprit of in de garage, welke is voorzien van houten openslaande deuren en een loopdeur voor je fiets. Via de overdekte entree kom je de woning binnen.

We leiden je graag rond. De indeling van de woning is als volgt.

Begane grond
Vanuit de ruime entree/hal bereik je de trapopgang naar de verdieping en de ruime woonkamer.
De straatgerichte woonkamer is licht door veel raampartijen, lichte muren en plafondspotjes.

Grenzend aan de woonkamer bereik je zowel de woonkeuken en bijkeuken als de gang met de badkamer, de slaapkamer en het toilet.

Het aparte toilet is betegeld en voorzien van een hangend toilet met een fonteintje. De badkamer is betegeld en voorzien van een douchecabine, een ligbad en een wastafelmeubel en is bereikbaar vanuit de gang en vanuit de ruime slaapkamer aan de voorzijde.

De gesloten keuken is gelegen aan de achterzijde. Het keukenblok is in een lichte kleurstelling uitgevoerd en voorzien van een inbouw koelkast, een oven en een elektrische kookplaat met een afzuigkap. Vanuit de keuken kijk je naar de achtertuin.

De bijkeuken met doorloop naar de royale berging en garage heeft voldoende ruimte voor een wasmachine, een droger, een extra koelkast en/of een vriezer.

De garage is voorzien van tegels in zand en heeft naast dubbele deuren ook elektra, water en een lichtkoepel. De berging achter de garage is voorzien van stampbeton en dient opgehoogd te worden. Deze ruimte heeft een raam en een deur naar de tuin.

Extern
De tuin is voorzien van beplanting, gras, terras- en opritbestrating, een grote houten overkapping en deels betonschutting waardoor je veel privacy ervaart. Er is volop ruimte voor het plaatsen van een terrasoverkapping aan de achterzijde van de woning en/of zonnepanelen door de zonligging.

Eerste verdieping
Via een vaste trap bereik je vanaf de ruime overloop met een dakraam de drie slaapkamers waarvan een slaapkamer een balkon heeft. De vierde kamer kan door het plaatsen van dakramen een prima vijfde slaapkamer worden. Nu is deze ruimte in gebruik als berging en niet als woonruimte benoemd.

De tussengelegen badkamer is betegeld en voorzien van een douchecabine, een wastafel en een toilet. Op de overloop is ook nog een berging met de cv-ketel. 

Zie: funda.nl/koop/nieuw-amsterdam/huis-88567050-karel-palmstraat-8

Tiplijn