Te koop in Drenthe: prachtige en royale boeren villa met zeer grote tuin

Te koop in Drenthe: prachtige en royale boeren villa met zeer grote tuin

ROSWINKEL -  Vanaf de Roswinkelerstraat is het eerste herkenningspunt de 4 grote, volwassen, beuken die voor het huis staan. Op enige afstand van de weg gelegen vind je deze prachtige, omstreeks 2010 gebouwde, vrijstaande boeren villa. Hier kun je genieten van de rust, ruimte en vrijheid die deze plek te bieden heeft.

Het geheel is omstreeks 2010 met erg veel zorg op traditionele wijze gebouwd en volledig geïsoleerd. Door vele authentieke metselelementen, verspringende gootlijnen en verschillende kapelementen is deze woning vanaf ieder oogpunt uniek! Ook het uitzicht vanaf de woning/tuin is in ieder oogpunt uniek en zal nooit vervelen. Zowel aan de voor- en achter kant kun je een koppel reeën zien wakker worden, genieten van het vee uit de buurt of de wisselende gewassen die worden verbouwd.

Deze woning is gelegen op een perceel van ruim 6000m2 met de achtertuin op het zuidwesten. Door de royale en open tuin kun je hier de gehele dag genieten van de zon. Aan de voorzijde zijn 2 oprijlanen gerealiseerd, de eerste leidt tot de ruime aangebouwde garage. Vanaf de andere oprijlaan bereik je de achtertuin, hier vind je drie extra schuur-/ stallingsruimtes voor auto’s en/of hobbytractoren.

De indeling van deze royale woning is als volgt:
Je komt binnen via de centrale hal/entree, welke toegang geeft tot alle vertrekken op de begane grond.

Allereerst vind je aan de voorzijde van de woning een ruime en lichte woonkamer. De woonkamer is circa 45m2 groot en voorzien van een prachtige schouw met gashaard, eventueel is het mogelijk deze om te bouwen om hout te stoken. De woonkamer geeft een heerlijk vrij uitzicht over de voorgelegen landerijen. Vanuit de woonkamer is, net als vanuit de hal, een doorgang naar de leefkeuken.

De royale leefkeuken is circa 31m2 groot en voorzien van een keurige aangebouwde keuken met een 6-pits gaskookstel, extra diepe kasten/aanrechtblad(natuursteen), vaatwasser, oven, magnetron, bordenwarmer en een koelkast. Tevens heb je hier een prachtig vrij uitzicht over de achtertuin, deze is te bereiken middels de schuifpui of via de achter entree.

Daarnaast vind je op de begane grond een hobby-/werkkamer, een ruime slaapkamer met inbouwkasten, een badkamer voorzien van ruime inloopdouche met dubbele wastafel, een ruim toilet met fontein en een tussenhal met doorgang naar de aangebouwde garage.

De aangebouwde garage is ruim 51m2 groot, voorzien van een elektrische sectionaaldeur en heeft een royale zolder ruimte.

De eerste verdieping is te bereiken middels een degelijke en flauwe trap. Hier vind je een ruime overloop met 3 slaapkamers (resp. 26m2, 12m2 en 17m2), een royale badkamer voorzien van inloopdouche, ligbad en een wastafelmeubel. Het toilet op de verdieping is gescheiden van de badkamer en eveneens voorzien van een fonteintje. Daarnaast is er een bergruimte met wastafel en cv-installatie.

Over de gehele woning loopt een zolder, deze is te bereiken middels een vlizo-trap

De ligging:
Naast de prachtige locatie is ook de ligging van deze boeren villa ideaal te noemen! Het geheel is nagenoeg gelegen op de grens van de provincies Groningen en Drenthe. Binnen enkele auto minuten ben je in het centrum van Ter Apel, Emmer-Compascuum of, als je doorrijdt, in Emmen. Enkele voorzieningen als basisschool, theaterboerderij en sportvelden vind je in het dorp zelf. Voor overige zaken ben je aangewezen op de omliggende dorpen. Tevens heeft Roswinkel een actief verenigingsleven en een actief dorpshuis “ ’t Stadhoes”.

Vind je bereikbaarheid belangrijk? Dit object is gelegen aan de N379. Deze weg leidt je via Emmer-Compascuum naar de A37 of via Nieuw-Weerdinge naar N34 richting Groningen. Daarnaast kun je eenvoudig via de N366 richting Duitsland. Binnen 15 autominuten bereik je de A31(Dld) richting andere delen van Duitsland of Nederland. 

Zie: funda.nl/koop/roswinkel/huis-42108797-roswinkelerstraat-52

Tiplijn