Te koop in Drenthe: vrijstaande woonboerderij op perceel van ruim 7000m2 Funda

Te koop in Drenthe: vrijstaande woonboerderij op perceel van ruim 7000m2

HIJKEN - Uniek en rustig gelegen aan het Oranjekanaal, nabij het Hijkerveld en het Zuidhijkerveld, bevindt zich deze prachtige woonboerderij die in 2015 is herbouwd.

De woonboerderij is gelegen op een groot perceel van 7.200 m2 en biedt een overvloed aan ruimte en privacy. Met zijn vrije ligging in een bosrijke omgeving is het de ideale plek voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Deze woning is bij uitstek geschikt voor dubbele bewoning, het creëren van een werkruimte aan huis of voor het wonen en het eploiteren van een B&B. De woning beschikt over twee wooneenheden met elk een eigen entree en voldoende privacy. Zo heb je de mogelijkheid om wonen en werken te combineren zonder concessies te doen aan jouw privacy of leefruimte.

Bij binnenkomst word je direct verrast door de lichte en ruime indeling van de woning. De woning beschikt over grote raampartijen met vrij uitzicht over de groene omgeving. De woning beschikt over alle moderne voorzieningen en biedt volop mogelijkheden om een persoonlijke touch aan te brengen.

De grote oprijlaan laat zien hoeveel privacy je hier zult ervaren. Op het erf is er voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's. Daarnaast is er voldoende ruimte voor bijvoorbeeld het plaatsen van een carport of garage. De woning beschikt over een grote tuin rondom de woning, waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de rust en natuur.

Indeling voorhuis: hal, werkkamer, toilet, woonkamer, open keuken met diverse inbouwapparatuur, slaapkamer, badkamer met ligbad, grote inloopdouche, toilet en dubbele wastafel.
Via de vaste trap kom je op de verdieping waar de zolder eenvoudig tot extra kamer gemaakt kan worden.

Indeling achterhuis: woonkamer, moderne keuken, tweede badkamer, bijkeuken.
Op de verdieping: overloop, toilet en drie slaapkamers.

Voor meer informatie en foto's klikt u op deze link.

Tiplijn