Te koop in Drenthe: rietgedekte woonboerderij met paardenbak van 20x40 meter Funda

Te koop in Drenthe: rietgedekte woonboerderij met paardenbak van 20x40 meter

NOORD SLEEN - Gelegen in het sfeervolle brinkdorp Noord-Sleen, deze royale Saksische rietgedekte halfvrijstaande woonboerderij met vrij uitzicht over de landerijen vanuit de achtertuin.

Het geheel is gelegen op 4456 m2 grond en beschikt over een grote aangebouwde schuur, tweetal, eenvoudig te realiseren, luxe paardenboxen, paardenbak, paddock paradijs en weide. Er is tevens een mogelijkheid om extra grond bij te kopen (van nader te bepalen grootte).

Het woongedeelte is sfeervol gerenoveerd in de afgelopen jaren, waarbij een aantal authentieke elementen bewaard gebleven zijn, waaronder de gebinten in de keuken en woonkamer. Tevens bevindt zich een warmte accumulerende leemkachel tussen deze twee ruimten. Op de begane grond bevindt zich een slaap- en badkamer. Tevens is hier een ruimte aanwezig waar een tweede badkamer gerealiseerd zou kunnen worden.

Indeling
Begane grond: binnenkomst entree, hal met trapopgang naar de eerste verdieping, toilet met fonteintje, bijkeuken voorzien van keukenblok met uitstortgootsteen, witgoedaansluitingen en meterkast. Gemoderniseerde badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en vaste kast. Royale sfeervolle woonkamer, met eethoek en warmte accumulerende leemkachel (van Vuurmeesters). Half open keuken met deur naar het terras en voorzien van luxueus 5-pits gasfornuis met een multifunctionele oven, een heteluchtoven, een apart grill compartiment en een broodrijslade (Falcon Classic), afzuigkap en vaatwasser. Keuken is tevens voorzien van een houtgestookt fornuis en houtoven. Royale slaapkamer met badkamer en-suite, voorzien van toilet, wastafel en sauna. Doorgang naar de zadelkamer, vanuit waar u toegang heeft tot de aangebouwde royale schuur en inloopstal/atelierruimte.

Eerste verdieping: overloop en tweetal royale slaapkamers, beiden voorzien van wastafelmeubel. Daarnaast biedt de zolder nog ruimte onder de kap voor realisatie van een extra kamer of badkamer.

Buiten vindt u een heerlijke, privacy-volle siertuin gelegen op het Zuidoosten met een terras en houten overkapping. Tevens bevindt zich achter de boerderij een gedeelte tuin met vrij uitzicht over de landerijen en diverse sierbomen.

Voor meer informatie en foto's klikt u op deze link.

 

Tiplijn