Te koop in Drenthe: vrijstaande villa met buiten een eigen sauna en jacuzzi Funda

Te koop in Drenthe: vrijstaande villa met buiten een eigen sauna en jacuzzi

EMMEN - Op zoek naar een absoluut pareltje? A one of a kind! Deze villa gelegen op een van de allermooiste plekjes in Emmen is nu te koop.

Naar het ontwerp van de bekende architect Bekhuis en Kleinjan verraadt al dat het hier om iets unieks gaat. Een huis waaraan het u als toekomstig eigenaar aan niets gaat ontbreken. Zo zijn alle hedendaagse voorzieningen aanwezig als het gaat om duurzaamheid. Zo wordt het huis verwarmd door middel van een aardwarmtepomp, zijn er 36 zonnepanelen aanwezig en is iedere verdieping voorzien van vloerverwarming. Daarbij is alles op en top geïsoleerd, wat geresulteerd heeft in een A+++ energielabel.

De plek in Zuidbarge is fenomenaal, het Jacoba Omvleepad is gelegen om de molen Zeldenrust, waar vroeger tuincentrum Omvlee was gevestigd. Enkele jaren geleden zijn hier kavels uitgegeven waarbij de kavel van nummer 1 een van de ruimste kavel is met nagenoeg 2.000m2 eigen grond. Deze villa is dusdanig op de kavel gesitueerd dat je vanuit de achtertuin een vrij gevoel hebt met toch een beschutte ligging. Het zicht over de fraai aangelegde tuin is schitterend, waarbij je iedere jaargetijde een natuurlijke aanblik hebt en in de zomer kan genieten van het verwarmde buitenzwembad. Mocht je behoefte hebben aan een relaxmoment dan biedt het poolhouse daartoe alle mogelijkheid, daar er hier een sauna met doucheruimte aanwezig is en waarbij de huidige eigenaar hier een jacuzzi heeft geplaatst welke ter overname aangeboden wordt.

De villa zelf biedt een levensloopbestendig woonprogramma, waarbij ook de wens om vanuit huis te kunnen werken niet uit het oog is verloren. En ook de verdieping biedt een ruime en volledige indeling met 2 grote slaapkamers, badkamer en toiletruimte.

Kelder:
vanuit de keuken is een ruime provisiekelder toegankelijk met de opstelplaats voor de warmtepompunit, boilervaten (2x 500 liter) en de waterontharder.

Begane grond:
entree/hal met een geweldige hoogte naar de overloop/vide; uitgebreide meterkast (gasloos); toiletruimte; studeer-/werkkamer; gezellige woonkamer met schitterend ingebouwde kastenwand met gashaard en rondom grote glaspartijen met ramen tot aan de grond; riante leef-/woonkeuken met een handgemaakte massief eiken keuken welke van alle gemakken is voorzien, inductiekookplaat, backdraft afzuigkap, stoomoven, combi-oven, warmhoudlade, koelkast, vrieskast, Quooker kraan en koffiecorner; vanuit de keuken is er via een schuifpui toegang tot een ruime overkapping; tussenhal met ruime vaste kastenwand; wasruimte; slaapkamer met badkamer en-suite welke compleet sjiek is uitgevoerd tot en met een walk-in closet, de badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel, hangend toilet en ligbad.

Verdieping:
overloop/vide; 2 slaapkamers; badkamer met douchehoek en wastafelmeubel; separate toiletruimte.

Garage:
- riante aangebouwde garage met de mogelijkheid tot het parkeren van 2 auto's met oplaadpunten, elektrisch bedienbare schuifdeur
- achter de garage gelegen berging.

Tuin:
- rondom gelegen, onder architectuur aangelegde siertuin;
- voorzien van beregeningssysteem op grondwaterpomp;
- rondom voorzien van een dubbel hekwerk, met aan de voorkant een elektrisch en op afstandbedienbare toegangspoort;
- 2 aansluitpunten voor robotmaaiers (ter overname);

Meer informatie over deze villa, of meer foto's bekijken? klikt u dan op deze link.

Tiplijn