Te koop in Drenthe: luxe landhuis op perceel van 11.375 m² met veel grond Funda

Te koop in Drenthe: luxe landhuis op perceel van 11.375 m² met veel grond

KLAZIENAVEEN - De eerste bewoners hadden in 2000 de kans om op deze prachtige landelijke locatie een landhuis te laten bouwen. Het resultaat mag er zijn.

Maar in de loop van de jaren zijn er nog enkele fraaie aanvullingen gerealiseerd, zo is er nu een overkapping (2015) waaronder u tijdens alle jaargetijden kan genieten van het buitenleven, in 2005 is er een stenen vrijstaand, volledig onderkelderd, bijgebouw gebouwd waarin o.a. een garage, toilet, multifunctionele ruimte en verdieping. Maar dat is nog niet alles, in 2019 is de fraaie ruime dubbele carport met werkplaats gerealiseerd.

Door de hoogwaardige aanvullingen zijn de gebruiksmogelijkheden hiervan divers, denk aan kantoor/praktijk aan huis, atelier etc.
De kavel met haar diversiteit mag bijzonder genoemd worden. De kavel is verdeeld in een geheel door een beukhaag omzoomde fraaie siertuin met "spiegelvijver" en enkele terrassen, voormalige "wijk" en grasperceel die naar eigen idee nog een evt. nadere invulling kan krijgen. Er is ten behoeve van het besproeien van de tuin een bewateringssyteem met waterpomp vanuit het kanaal aanwezig.
En duurzaamheid? Ook daar is voor gezorgd. De woning is volledig geïsoleerd, voorzien van lucht-warmte pomp (2016) en 55 zonnepanelen de huidige eigenaren hebben een maandtarief voor elektra van slechts € 5,-, wel zo fijn in deze dure tijden!

De omgeving biedt veel wandel-en fiets mogelijkheden onder andere naar het dichtbij gelegen Hondsrug en Veenpark, of zelfs naar het Emsland, net over de duitse grens.
Kortom, zoekt u een woning die met recht instapklaar is en waarbij u de eerste tijd niet meer hoeft om te kijken naar het onderhoud, deze schitterend gelegen woning biedt het u!

Woonhuis begane grond:
Entree-hal, toilet, tuingerichte L woonkamer met haardkachel en dubbele tuindeur, straatgerichte woonkeuken voorzien van een luxe inbouwkeuken (2022). Vanuit de hal bereikt u de bijkeuken die een doorgang heeft naar de zeer ruime garage.

Woonhuis verdieping:
Overloop, toilet, 5 slaapkamers, badkamer.

Woonhuis tweede verdieping:
Een deel is bereikbaar met een vaste trap het andere deel met een vlizotrap.

Vrijstaand stenen bijgebouw
Begane grond : garage, toilet, multifunctionele ruimte
Verdieping: royale zolderruimte
Kelder: het gebouw is volledig onderkelderd. De kelder is ook direct van buiten bereikbaar middels een rijbaan.

Dubbele carport met een hoogte die geschikt is voor het stallen van bijv. caravan-camping, met toegang naar de werkplaats/hobbyruimte.

Wilt u meer informatie over dit landhuis, of meer foto's bekijken? klikt u dan op deze link.

Tiplijn