Te koop in Drenthe: Moderne riante villa met privé gelegen tuin en eigen aanlegsteiger

Te koop in Drenthe: Moderne riante villa met privé gelegen tuin en eigen aanlegsteiger

Deze moderne villa is prachtig! Dit geldt zowel voor het riante huis als voor de locatie. De tuin op het Zuiden grenst aan uw eigen aanlegsteiger. Met de boot vaart u vrijwel direct het Paterswoldsemeer op. Doordat er enkele luxueuze villa’s op riante kavels aan de overzijde zijn gesitueerd, is het gezichtsveld uit dit huis vrij en weids. U ziet prachtige luchten en veel groen. De waterwijk in Eelderwolde grenst direct aan het beschermde natuurgebied “de Onlanden”. Dit maakt deze locatie zo bijzonder. Binnen 10 minuten fietsen bent u in het gezellige en bruisende centrum van Groningen.

De villa is van alle gemakken voorzien. De hal is een lust voor het oog. Deze ruimte kenmerkt zich door hoogte, strakke lijnen en een moderne trap. Vanzelfsprekend vindt u hier het toilet en de meterkast. Vanuit de in de breedte georiënteerde living kijkt u mooi uit over uw tuin en het vaarwater. De woonkamer is voorzien van een gevlinderde strakke betonvloer en een moderne, in lichte kleurstelling uitgevoerde keuken met kookeiland. Aan deze stijlvolle ruimte grenst een af te scheiden studie/tv-ruimte. De indeling is speels en er is een sfeer verhogende houthaard. Aan de keuken grenst de bijkeuken/garage. Deze volledig geïsoleerde ruimte is eveneens inpandig te bereiken.

Via de trap in de hal bereikt u de eerste etage. Alle kamers worden hier door de royale vide verbonden. Er bevinden zich hier 4 slaapvertrekken, bergruimte en een riante badkamer met prachtig zicht. De luxe en strakke badkamer is passend in het geheel en voorzien van een vrijstaand bad en separate douche, badmeubel en toilet. Er is een grote bergruimte waarin ook de CV-ketel, omvormer en de warmte-terugwin-unit zijn geplaatst.

De riante tuin is heerlijk privé. Indien gewenst heeft u van de vroege ochtend tot in de late avond een plekje in de zon. Het aangrenzende (zwem)water geeft een extra ruimtelijk gevoel. De tuin kent diverse terrassen en er is een gezellige zit rondom de buitenhaard. Ook onder de veranda is het heerlijk toeven.

Voor een goede indruk van de indeling en van de maatvoering verwijzen wij u naar de plattegronden.

Voor een sfeerimpressie moet u beslist de video bekijken.

Bijzonderheden:
- strak, modern en speels;
- ruimtelijk en licht;
- fraaie locatie bij stad en natuur;
- energiezuinig door uitstekende isolatie en 24 zonnepanelen;
- oplaadpunt voor elektrische auto;
- aanlegsteiger voor boot;
- privé gelegen tuin op het Zuiden.

Zie: https://www.funda.nl/koop/eelderwolde/huis-42039104-weemhofseiland-16/

Tiplijn