Te koop in Drenthe: woonboerderij met eigen rijbak, weiland en 11.000m² eigen grond Funda

Te koop in Drenthe: woonboerderij met eigen rijbak, weiland en 11.000m² eigen grond

BEILEN - Helft van een vrijstaande woonboerderij onder de rook van het alles biedende Beilen.

Deze 2-onder-1-kapwoning heeft een slaap- en badkamer op de begane grond + 2 slaapkamers op de verdieping. Daarnaast beschikt de woning over ruim 11.000m² eigen grond met rijbak, weiland, tuin en meerdere bijgebouwen waaronder een paardenstal, paardenbak, hobbyruimte en schuur-/garageruimte.

Ligging:
Deze woonboerderij is gelegen tussen Beilen en Hoogersmilde. Beilen is voorzien van alle denkbare voorzieningen als supermarkten, winkels, scholen, centraal station, zwembad en verschillende sportverenigingen/voorzieningen. Op steenworp afstand liggen recreatieplas "Blauwe Meer", Nationaal park Dwingelderveld en natuurgebied "Terhosterzand" met een zeer gevarieerde natuur. Binnen 5 minuten bevindt u zich op de op- en afritten van de A28 richting Groningen, Assen, Hoogeveen, Meppel en/of Zwolle.

Indeling:
Begane grond: hal/entree met trapopgang, toiletruimte met fontein en bergkast. Vervolgens een woonkamer met vaste kast, keuken, bijkeuken met witgoedaansluitingen en achterom. Ten slotte een slaap- en badkamer.

Verdieping: overloop met kast en bergruimte + 2 slaapkamers tevens met bergruimte.

Buiten:
De woning beschikt over een royaal perceel van 11.193m² eigen grond. Het perceel is ingericht met tuin, weiland, rijbak (voorzien van tapijtsnippers) en diverse bijgebouwen. Zo is er een schuur/garage aanwezig (ca. 135m²), een tuinhuis (ca. 17m²) en paardenstal/dierenverblijf (ca. 65m²). Hierdoor is het geheel uitermate geschikt voor het hebben en houden van dieren.

Meer informatie over deze woonboerderij? of wilt u meer foto's zien? klikt u dan op deze link.

Tiplijn