Te koop in Drenthe: rietgedekte woonboerderij op 3.400m² perceel Funda

Te koop in Drenthe: rietgedekte woonboerderij op 3.400m² perceel

RUINEN - Deze rietgedekte woonboerderij sluit aan drie zijden aan op het nationaal natuurgebied "Het Dwingelderveld", eigendom van Natuurmonumenten.

Proef de vrijheid van landleven in deze zeer goed gerestaureerde en onderhouden woonboerderij. De schoonheid van de sfeervolle woonboerderij gaat hand in hand met comfort en hoogwaardige afwerking. De woning zit vol karakteristieke elementen zoals oude gebinten en karaktervolle stenen gevels. De rieten kap past als een warme deken bij het geheel.

Indeling:
Entree met ruime hal, trapopgang en toilet, L-vormige woonkamer met aansluitend eetkamer en openslaande deuren naar de zonnige tuin. Moderne open keuken voorzien van inbouwapparatuur.
Hal met toegang tot 2 slaapkamers en een badkamer voorzien van bad, douche en dubbele wastafel en toilet.

Bovenverdieping met overloop/werkplek, veel inpandige kastruimte, 2 slaapkamers met eigen wastafel en een hobbyruimte.

Tuin:
Op het eigen perceel, direct aan de boerderij grenzend bevinden zich opstallen: een kapschuur met hobby- en klusruimte, en carport voor 2 auto's.
Ruime schuur voor opslag of ruimte vragende hobby's.

Bijzonderheden:
- Authentieke schoonheid en gezelligheid;
- Landleven in beschutte omgeving;
- Zeer ruime en vrije woonbeleving;
- Virtueel al te bezichtigen! Deze woning heeft een unieke eigen website met onder andere een virtuele tour. Druk
rechts op 'Download Brochure' en kom alles te weten van de woning en de omgeving!

Omgeving:
Dit is de ideale locatie om tot rust te komen, te genieten van het landelijk wonen op een typische Drentse locatie, waar het 's nachts nog echt donker is en het echt stil is. Voor de voorzieningen kunt u in Ruinen terecht op ca. 2 km. afstand van de Brink. Hier bevindt zich een ruime middenstand, basisschool, verenigingen, etc. Meppel en Hoogeveen zijn op ca 10/15 kilometer afstand gelegen.
Het terrein sluit aan drie zijden aan op het Nationaal Natuurgebied Het Dwingelderveld welke in eigendom is bij Natuurmonumenten.

Tiplijn