Te koop in Drenthe: woonboerderij met eigen zwembad Funda

Te koop in Drenthe: woonboerderij met eigen zwembad

OOSTERHESSELEN - Aan een doodlopend straatje, nagenoeg aan rand van het dorp op een prachtige locatie staat deze rietgedekte woonboerderij met inpandig appartement en vrijstaande rietgedekte houten schuur met stallings- en bergingsruimte.

Eenmaal op het erf, middels een semi verharde 'eigen' weg, waan je je als God in Frankrijk! Rust, ruimte, privacy ... de tijd lijkt echt stil te staan. Niets geen gehaast, geen dag is hetzelfde en het gevoel van 'buiten leven' op een kavel van maar liefst 5.565m² eigen grond maakt het tot werkelijkheid.

Omgeving
Het dorp Oosterhesselen kent goede basisvoorzieningen. Er is een basis- en een middelbare school, kinderopvang, supermarkt en een gezondheidscentrum. Het dorp is trots op zijn actieve verenigingsleven en sportieve voorzieningen waaronder een sporthal, tennishal, sport- fitnesscentrum en sportvelden. In de nabije omgeving van Oosterhesselen liggen diverse natuurgebieden zoals Landgoed De Klencke en het uitgestrekte staatsbos van Gees. Oosterhesselen maakt deel uit van de gemeente Coevorden en is goed bereikbaar via de A37. Daarnaast is er een goede busverbinding naar de (NS-) stations van Hoogeveen en Emmen. Het zal u aan niets ontbreken, optimaal woongenot in een prachtig Drents Esdorp.

Indeling
Begane grond huisnummer: entree, toilet, tuingerichte woonkamer (ca. 50m²) v.v. tuindeur en houtkachel, woonkeuken (ca. 19m²) v.v. L-inbouwkeuken, centrale hal, provisieruimte, bijkeuken, ouderslaapkamer v.v. wastafel en tuindeur, badkamer v.v. ligbad, inloopdouche, 2e toilet, wastafel, voormalig deel (ca. 36m²), werkruimte annex 'trimsalon' met eigen entree. Via eigen entree Burg. de Kockstraat 14A bereikbaar met woonkamer met open keuken en eigen badkamer v.v. inloopdouche, wastafel en 3e toilet bereikbaar.
Verdieping: ruime overloop, 3 slaapkamers (resp. ca. 40, 19 en 18m²), 4e toilet, nog volledig naar eigen inzicht in te richten riante zolderberging van ca. 90m².

Bijzonderheden
De woonboerderij, met bestemming wonen, is door de gemeente aangewezen als een 'Karakteristiek object' (vastgesteld d.d. 12-07-2016). De voor waarde 'Karakteristiek object' aangewezen gronden en objecten zijn, behalve voor de andere daar voorkomende (dubbel)bestemmingen, mede bestemd voor de bescherming van de aldaar aanwezige karakteristieke gebouwen, bouwwerken en objecten.

Appartement
Het inpandige appartement heeft een eigen adressering, Burg. de Kockstraat 14A, met eigen nutsvoorzieningen en c.v. combi-ketel. De woonkamer met open keuken v.v. inbouwkeuken bedraagt ca. 30m² met aangrenzend een eigen badkamer v.v. inloopdouche, toilet en wastafel en doorgang naar de centrale hal van de woonboerderij.

Voor meer informatie en foto's kunt u op deze link klikken.

Tiplijn