Te koop in Drenthe: vrijstaand gelegen landhuis op groot perceel

Te koop in Drenthe: vrijstaand gelegen landhuis op groot perceel

BORGER - In het oude gedeelte van Borger gelegen VRIJSTAAND LANDHUIS met grote aangebouwde garage en het complete woonprogramma op de begane grond. Het landhuis staat op 620 m² grond en is traditioneel gebouwd in 2002. Bij de bouw is de beste kwaliteit materialen toegepast waaronder fraaie gevelstenen, keramische dakpannen, natuurstenen vloerafwerking, luxe keuken en sanitair. Voor rekening van de verkoper worden binnenkort 20 zonnepanelen geplaatst. Om een goede indruk te krijgen nodigen wij u uit voor een bezichtiging zodat u zelf de sfeer van dit prachtige object kunt ervaren.

Aan de Molenplaatsweg is het heerlijk wonen, vlakbij het dorpscentrum, in een groene omgeving. Bij de woning is ruimte om meerdere auto's te parkeren en de tuin bestaat uit een voor- en zijtuin. De zijtuin beschikt over een zonneterras en ligt op het zuidwesten. De bestrating rondom de woning bestaat uit waaltjes en ook aan de binnenzijde is het afwerkingsniveau hoog. Voorzien van goede isolerende voorzieningen (dak-, spouwmuur- en vloerisolatie, dubbele beglazing) en centrale verwarming met vloerverwarming op de begane grond, een warmteterugwinunit en een zonneboiler. Het landhuis heeft energielabel A.

Indeling: hal met vide, trapkast, toilet en garderobe, provisiekelder 17 m², slaapkamer 16,8 m² met aangrenzende badkamer die is voorzien van een ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en een 2e toilet, de living van 66 m² beschikt over een rookkanaal en een glazen pui aan de zuidzijde, de woonkeuken heeft een oppervlakte van 18 m², het is een Siematic keuken met natuurstenen werkblad en inbouwapparatuur. Via een gang, waarin zich ook een buitendeur bevindt, kom je in de werkkamer, die ook als praktijkruimte of slaapkamer kan worden gebruikt, deze kamer beschikt over een kastenwand. De bijkeuken heeft een witgoedaansluiting en biedt toegang naar de garage van 41 m², de garage is voorzien van spouwmuur- en dakisolatie en heeft een elektrisch bedienbare deur, verder is er een achterdeur en een grote zolder waar de technische voorzieningen zijn opgesteld.

Verdieping: overloop met erker, 3 slaapkamers (waarvan 1 met dakvensters), elke slaapkamer beschikt over bergruimte achter de knieschotten, de 2e badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel en een 3e toilet.
Zolder: bevloerde bergruimte, die via een vlizotrap bereikbaar is.

- begane grond grotendeels met marmeren vloeren
- voorzien van centraal stofzuigsysteem
- wonen op een prachtige plek in Oud Borger

In Borger is een compleet winkelaanbod. In het dorp bevinden zich verder onder andere: huis- en tandarts, apotheek, scholen, kerk, diverse recreatie- en sportvoorzieningen, subtropisch zwembad (Hunzedal), horecagelegenheden en er zijn goede verbindingen voor openbaar vervoer. Op dinsdagochtend is er markt. Borger ligt op de Drentse Hondsrug in een bosrijke omgeving en direct bij de rijksweg N34 met goede verbindingen naar o.a. Assen, Emmen en Groningen.

Zie: www.funda.nl/koop/borger/huis-42805340-molenplaatsweg-5

Tiplijn