Te koop in Drenthe: vrijstaand landhuis op 615 m2 grond

Te koop in Drenthe: vrijstaand landhuis op 615 m2 grond

BORGER - Prachtplek aan de rand van Borger! vrijstaand landhuis met vrijstaande stenen garage op 615 m² grond. Dit landhuis is onder architectuur gebouwd en heeft een klassieke en charmante uitstraling. Er is een grote slaapkamer op de begane grond, in de ruimte die aan deze slaapkamer grenst kan een badkamer worden gerealiseerd.

Het bouwjaar is 1999, de bouwwijze is traditioneel. Voorzien van kunststofkozijnen met draai-/kiepsysteem, centrale verwarming (met vloerverwarming op de begane grond en in de badkamer op de verdieping) en goede isolerende voorzieningen (vloer-, spouwmuur- en dakisolatie, dubbele beglazing). De ligging is heel vrij, in een doodlopende straat. Aan de westkant naast het perceel is geen bebouwing (landerijen).

Op het erf is ruimte voor het parkeren van meerdere auto's en de vrijstaande garage is voorzien van een betonvloer, geïsoleerde gevels en een zolder. De garage heeft een oppervlakte van 26 m². In de tuin zit je heerlijk vrij, de zij- en achtertuin liggen goed op de zon (zuidwest) en zoals gezegd: aan de westkant is geen bebouwing.

Indeling: overdekte entree, hal met toilet, slaap-/werkkamer 21 m² met aangrenzend een ruimte met kastenwand die nu als berging wordt gebruikt (deze ruimte kan worden omgebouwd tot badkamer), de woonkamer is tuingericht en heeft een open keuken met inbouwappatuur en tuindeuren (oppervlakte woonkamer en keuken 46 m²), bijkeuken met keukenblok, witgoedaansluiting, CV-ketel en een buitendeur.
Verdieping: overloop, badkamer met dakkapel, whirlpool, douchecabine, wastafelmeubel en 2e toilet, 2 slaapkamers (elk met 2 dakvensters), één van de slaapkamers heeft een kastenwand en een ruimte die toegang biedt tot het balkon, deze ruimte kan worden benut om een 3e slaapkamer op de verdieping te realiseren.

- begane grond met systeempafonds en inbouwverlichting
- leistenen vloeren op de begane grond
- grotendeels voorzien van kunststofkozijnen

Het centrum van het dorp is per auto te bereiken via de Westdorperstraat of de Poolse Bevrijderslaan. Op de fiets of te voet kan dat ook via de Baileybrug die de wijk met het centrum verbindt. In Borger is een compleet winkelaanbod. In het dorp bevinden zich verder onder andere: huis- en tandarts, apotheek, scholen, kerk, diverse recreatie- en sportvoorzieningen, subtropisch zwembad (Hunzedal), horecagelegenheden en er zijn goede verbindingen voor openbaar vervoer. Op dinsdagochtend is er markt. Borger ligt op de Drentse Hondsrug in een bosrijke omgeving en direct bij de rijksweg N34 met goede verbindingen naar o.a. Assen, Emmen en Groningen.

Voor meer informatie en foto's klikt u op deze link

Tiplijn