Te koop in Drenthe: vrij gelegen vrijstaande woonboerderij met groot perceel

Te koop in Drenthe: vrij gelegen vrijstaande woonboerderij met groot perceel

DALERVEEN - Een in een landelijke omgeving geheel vrij gelegen en vrijstaande woonboerderij met carport en stenen berging. Bouwjaar 1913, waarbij het voorhuis in 2015 is verbouwd. Grondkavel 2.120 m2.

De indeling is als volgt:

Voorhuis:

Begane grond; entree, woonkeuken met moderne inbouwkeuken met vijf pits fornuis met afzuigkap in de schouw, pantry met wasmachine en droger, slaapkamer met naastgelegen badkamer met douche, ligbad, 2 wastafels en toilet.

Achterhuis:

Begane grond; tussenhal met garderobe, trapopgang met traplift, keukenruimte met aanrecht, bijkeuken, zitgedeelte met grote naar tuingerichte ramen, zitkuil met haard, meerdere zit en werkplekken en een extra trapopgang.

Verdieping; middels een trap en traplift te bereiken overloop met vide, 5 slaapkamers, badkamer met bad, douchecabine en wastafel, aparte toiletruimte.

Bijzonderheden; een prachtige en rustige woonplek met vrij een uitzicht over de landerijen. Het voorhuis is zeer geschikt voor zelfstandig er bij te wonen, van bijvoorbeeld ouders als mantelzorg woning.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte. Onze branchebrede meetinstructie (BBMI) is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zie: www.funda.nl/koop/dalerveen/huis-42824938-dwarsdijk-6

Tiplijn