Te koop in Drenthe: vrijstaande woning met zes slaapkamers

Te koop in Drenthe: vrijstaande woning met zes slaapkamers

ZANDPOL - Op een fraaie locatie aan een groenplantsoen en nabij het Stieltjeskanaal gelegen bieden wij aan een vrijstaande woning, gebouwd in 2004 met zes slaapkamers en een werkruimte.

De kunststof raam- en deurkozijnen met HR++ beglazing, de geïntegreerde rolluiken rondom en totaal 30 zonnepanelen op het dak geven deze woning een duurzaam karakter.

De aangebouwde geïsoleerde werkruimte heeft een eigen entree en is nu in gebruik als kapsalon en biedt toegang tot de met vaste trap bereikbare verdieping erboven. Ideaal voor iemand die graag vanuit huis wil werken.

Zijn er nog geen slaapkamers genoeg, dan kan de kapsalon verbouwd worden tot slapen en baden op de begane grond door de reeds aanwezige water- en elektravoorziening.

De indeling van de woning is als volgt.
De woning is gelegen aan een groenplantsoen met een speeltuin zodat het groene uitzicht vanuit de woning gewaarborgd is. Je kunt de auto parkeren op de oprit of aan het plantsoen.

Begane grond
Je stapt de entree/hal binnen met de trapopgang naar de verdieping, een apart toilet met fonteintje en dubbele deuren naar de woonkamer.

De L-vormige woonkamer met vrij uitzicht op het groen is ruim te noemen en voorzien van veel ramen voor extra lichtinval. Mooi is de breedte te noemen van de woonkamer zodat er een grote eettafel kan staan, genoeg voor een groot gezin en (toekomstige) aanhang.

De halfopen keuken in met U-vormige keukenopstelling is voorzien van inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, een combimagnetron, een 5-pits gaskookplaat met afzuigkap, een anderhalve spoelbak en voldoende werkruimte om uitgebreid te koken.

Mooi is de open verbinding van het kookeiland met het eetgedeelte. Tijdens het eten koken even de dag doornemen met je gezin of gezellig kletsen met je vrienden.

Achter de keuken is de bijkeuken te vinden met de witgoedaansluitingen, de cv-ketel, een aansluiting voor een extra koel-vriescombinatie en de deur naar de tuin.

De tuin is volledig bestraat, praktisch om op veel plekken een terras te maken en de schutting rondom zorgt voor privacy.

Vanuit de ‘privé’ deur in de bijkeuken bereik je tevens de ruime werkkamer, nu in gebruik als kapsalon met meerdere wasgelegenheden en een balie bij de entree met een vaste kast. Er is voldoende ruimte om klanten te kunnen ontvangen.

De begane grond is voorzien van plavuizen en rolluiken.

Aan de achterzijde van deze ruimte bereik je met een vaste trap de eerste verdieping met een slaapkamer, nu ingericht als sportkamer en kantoorruimte. Hier zijn extra dakramen geplaatst.
Deze ruimte is ook vanuit de eerste verdieping bereikbaar en heeft extra bergruimte in de middels een vlizotrap bereikbare bergzolder.

Eerste verdieping
Vanuit de hal bereik je met een vaste trap de eerste verdieping. De overloop biedt toegang tot totaal vier slaapkamers (inclusief de kamer boven de kapsalon) en de badkamer.

Alle slaapkamers zijn royaal te noemen en allen voorzien van rolluiken. Gordijnen zijn niet eens nodig om altijd goed te kunnen slapen of de warmte buiten te houden. In de zomer is het hier goed uit te houden.
Ook de verdieping is voorzien van plavuizen, praktisch qua onderhoud..

De badkamer heeft een goede stahoogte door de aanwezige dakkapel, is volledig betegeld en voorzien van een wastafelmeubel, een ligbad, een douchehoek, een designradiator en de ramen zijn ook hier voorzien van rolluiken.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereik je een overloop met een kastenwand en twee royale slaapkamers. Deze verdieping is voorzien van laminaat en rolluiken en heeft ook dakramen.

Zie: www.funda.nl/koop/zandpol/huis-88270143-stuifzandlaan-5

Tiplijn