Te koop in Drenthe: woonboerderij met 29,350 m² Perceel oppervlakte

Te koop in Drenthe: woonboerderij met 29,350 m² Perceel oppervlakte

SCHOONLOO - Wilt u wonen op een prachtige locatie met vrij uitzicht op een royaal perceel? Bekijk dan deze woonboerderij met meerdere opstallen aan de Elperstraat 6 in Schoonloo. De woning is gebouwd eind jaren ’20, maar door de jaren heen vernieuwd.

Begane grond: Entree in ruime hal met toegang tot bijkeuken (voorzien van aansluitingen voor witgoedapparatuur en doorgang naar garage), woonkamer, berging (tevens om te bouwen tot slaapkamer), toilet met fonteintje, voorraadruimte met CV opstelling (2015), badkamer, tweede badkamer, slaapkamer, keuken en slaapkamer. De woonkamer aan de voorzijde van de woning beschikt over een houtkachel en staat in verbinding met de halfopen keuken. De badkamer in het voorhuis is voorzien van een inloopdouche, wastafel en ligbad. De badkamer in het achterhuis beschikt over een toilet, wastafel en inloopdouche.

De woning kan worden opgedeeld in tweeën, voorhuis en achterhuis. De voorzieningen en aansluitingen zijn er. Het was in gebruik als Bed & Breakfast.

Eerste verdieping: Overloop met toegang tot drie slaapkamers, voorraadkast en ruime bergzolder. Deze ruimte is ideaal voor het uitoefenen van een hobby.

Het perceel is ruim van opzet en beschikt over een blokhut welke gebruikt wordt door fietsers die op doorreis zijn. De tuin is door de jaren heen goed onderhouden en beschikt over meerdere terrassen. Het originele stookhok(je) is nog aanwezig en kan dienen voor opslag van tuin- en klusbenodigheden. Tevens is er in de achtertuin een waterbron geslagen (43 meter diep).

Info & bijzonderheden: 
– Geschikt voor een hobbyboer;
– Woonoppervlakte ca. 221m², externe bergruimte ca. 100m²;
– Energielabel C (geldig tot 11-02-2032);
– Voorzien van 16 zonnepanelen (2017);
– Op rij- en fietsafstand van Westerbork, Rolde & Borger.

Door de centrale ligging van de woning zijn grotere plaatsen als Emmen, Assen & Hoogeveen goed te bereiken, zowel met de auto als met openbaar vervoer (bushalte in Schoonloo). De locatie van de woning is perfect, net buiten het dorp Schoonloo, maar met een prachtig uitzicht over de landerijen aan zowel voor- als achterzijde. De staatsbossen, op loop- en fietsafstand van de woning, kent verschillende landschappen, heidevelden, bossen en vennen. In de boswachterij bevindt zich de Ieberenplas en het Loomeer waar men heerlijk kan zwemmen en zonnen in de zomermaanden.

Voor meer informatie en foto's klikt u op deze link

Tiplijn