Te koop in Drenthe: vrijstaande woning met ruime bedrijfsruimte

Te koop in Drenthe: vrijstaande woning met ruime bedrijfsruimte

WESTERBORK - Bent u op zoek naar een combinatie van wonen & werken op een perfecte locatie? Dan kan de Noesten 28 in Westerbork wellicht aan uw wensen voldoen. Deze vrijstaande woning met ruime bedrijfsruimte is gebouwd midden jaren ’90 en is gelegen op een perceel van 1531m².

De woning is gelegen op bedrijventerrein de Noesten in Westerbork. Het bedrijventerrein biedt een diversiteit van ondernemingen. De uitvalswegen (N381, A28 & A37) zijn binnen 15-20 autominuten te bereiken.

Indeling woonhuis
Begane grond: Entree in ruime hal met toegang tot meterkast, toilet met fonteintje, trapopgang naar eerste verdieping en woonkamer. De L-vormige woonkamer is zeer ruim en beschikt over een gashaard. Middels een fraaie doorgang kan de ruime keuken met kookeiland worden betreden. Aansluitend bevindt zich de bijkeuken. Deze gehele verdiepingsvloer is voorzien van vloerverwarming (bijverwarming).

Eerste verdieping: Overloop met toegang tot drie slaapkamers, badkamer en hal. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, douche, toilet en ligbad. Vanuit de hal kan de master-bedroom aan de achterzijde van de woning worden betreden. Middels een vlizotrap is de ruime bergzolder te bereiken.

Indeling bedrijfsruimte
Begane grond: Entree in hal met toegang tot meterkast, werkplaats en bedrijfsruimte. Vanuit de werkplaats kan algemene bedrijfsruimte met toegang tot toilet en berging worden aangedaan. Middels een trap is de bergzolder te bereiken.

Het verbindingsstuk tussen de woning en de bedrijfshal biedt tal van mogelijkheden. De bedrijfshal kan gemakkelijk worden teruggebracht naar de oorspronkelijke situatie (loods met overheaddeur).

De woning is voorzien van 31 zonnepanelen en beschikt over energielabel A (geldig tot 23-06-2032). Daarnaast beschikt de woning volledig over kunststof kozijnen, goten & boeidelen. De oprit naast de woning biedt plaats aan meerdere personenauto’s, evenals de bedrijfsparkeerplaats.

Info & bijzonderheden:

  • – Wonen & werken op een perfecte locatie in Westerbork;
  • – Ruime woning (ca. 218m²) en bedrijfsruimte (ca. 215m²);
  • – Verwarming middels CV (Remeha Calenta, 2015), vloerverwarming en gashaard;
  • – Voorzien van kunststof kozijnen, screens en rolluiken;
  • – Goede parkeermogelijkheden (8) op eigen terrein.

Het altijd gezellige dorp Westerbork heeft een uitstekend voorzieningsniveau. Er zijn meerdere sportverenigingen gevestigd, waaronder de plaatselijke tennis-, voetbal-, volleybal- en handbalvereniging. Op fiets- en loopafstand van de woning bevindt zich de MFA (Multifunctionele Accommodatie) met daarin twee basisscholen, peuterspeelzaal, muziekvereniging en buitenschoolse opvang. Het brinkdorp heeft een goed winkelaanbod (twee supermarkten) en vele bruisende horecagelegenheden.

De uitvalswegen N33, A28 en N381 zijn snel bereikbaar. Het NS-treinstation van Beilen ligt op ca. 10 autominuten rijden van de woning. De gemeente Midden-Drenthe is rijk aan natuurschoon. Zo ligt er ten zuiden van Westerbork ‘het Mantingerzand’ en vind je bij de dorpen Schoonloo, Grolloo en Hooghalen prachtige Staatsbossen. Voor een dagje uit zijn de steden Groningen en Zwolle binnen 45 autominuten te bereiken.

Zie: zingervastgoed.nl/ons-aanbod-gekozen/328-Nederland-Drenthe-Westerbork-Woningen-De-Noesten-28-Westerbork-Drenthe-EUR625000