Te koop in Drenthe: vrijstaande woning met groot perceel

Te koop in Drenthe: vrijstaande woning met groot perceel

WESTERBORK - Durf jij te denken in mogelijkheden en ben je bereid om de handen uit de mouwen te steken? Dan is het bekijken van de Hoogeveenseweg 6 zeker de moeite waard. Deze vrijstaande woning is gebouwd in 1932, beschikt over vier slaapkamers en is gelegen op een ruim perceel van ca. 1097m².

De woning is in de jaren ’30 gebouwd en in de jaren ’70 verbouwd. Ideaal dus om er je eigen droomhuis van te maken; verbouw of nieuwbouw. De locatie is er tenslotte al…

Indeling

Begane grond: Entree in hal met toegang tot woonkamer. De woonkamer is ruim en staat in verbinding met de halfopen keuken. Vanuit de woonkamer kunnen ook de slaapkamer en bijkeuken worden betreden. De slaapkamer beschikt over een inbouwkast en wastafel. Verder is er genoeg bergruimte in de vorm van een kelder en een ruime bijkeuken. In het achterhuis bevindt zich het toilet met fonteintje, de cv ruimte en de toegang tot de zeer ruime achtertuin.

Eerste verdieping: Overloop met toegang tot drie slaapkamers en badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. De master-bedroom aan de achterzijde beschikt over een balkon. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel.

De diepe, zonnige tuin is besloten met privacy. Op de oprit kunnen meerdere personenauto’s staan. De vrijstaande stenen garage (2.70x 5.80) biedt de mogelijkheid voor het stallen van een auto, maar is ook geschikt voor een klusser of andere hobbydoeleinden.

In de koopovereenkomst zal er een clausule worden opgenomen waarin staat dat deze woning niet door de verkopers is bewoond. Daarnaast valt niet uit te sluiten dat er asbest in de woning aanwezig is, dit zal ook worden opgenomen in de koopovereenkomst.

Westerbork is een typisch Drents dorp met een uitstekend voorzieningsniveau. In het dorp zijn een aantal sportverenigingen gevestigd, waaronder de plaatselijke voetbal-, tennis-, volleybal- en handbalverenigingen. Daarnaast is er een Multifunctionele Accommodatie met daarin 2 basisscholen, muziekvereniging, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang. Het brinkdorp heeft een goed winkelaanbod en vele bruisende horecagelegenheden.

De uitvalswegen A28, N381 en N33 zijn snel bereikbaar. Het NS-treinstation van Beilen ligt op ca. 10 autominuten rijden. De gemeente Midden-Drenthe is rijk aan natuurschoon. Zo ligt er ten zuiden van Westerbork het ‘Mantingerzand’ en vind je bij de dorpen Hooghalen, Grolloo en Schoonloo prachtige Staatsbossen.

Zie: zingervastgoed.nl