Te koop in Drenthe: vrij en landelijk leven in dit vrijstaand woonhuis

Te koop in Drenthe: vrij en landelijk leven in dit vrijstaand woonhuis

NIJEVEEN - Dit prachtig gelegen vrijstaand woonhuis biedt volop woonplezier voor de liefhebber van landelijk wonen. Beschutte ligging in de erfsingel, en vrij uitzicht over landerijen vanuit de woonkamer.

Dit huis staat op een mooie kavel van 1.830 m² grond, en heeft bovendien een vrijstaande garage, een blokhut en een kleine overkapping/berging. Met een slaap- en badkamer op de begane grond is het huis ook erg geschikt voor de senior, of degene die niet op de verdieping kan/ wil slapen.

Indeling:
entree, hal met trapopgang en meterkast.
Aan de voorzijde een gezellige woonkamer met schouw (mogelijkheid voor een kachel), balkenplafond,houten vloer en openslaande tuindeur naar het terras. De half open keuken is in hoek opgesteld en voorzien van de volgende inbouwapparatuur:inductie kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en oven. Vanuit de woonkamer bereikt u de half-open eetkamer met fraai uitzicht over de landerijen. Aansluitend een grote inloopkast/berging.

De verzorgde badkamer is voorzien van een inloopdouche/cabine, een dubbele wastafel en een hangend toilet. In de slaapkamer op de begane grond heeft een prima afmeting en beschikt over een aluminium schuifpui. In de CV-ruimte (tevens berging) is de CV-combiketel ca. 2014 aanwezig. Tot slot vindt u aan de achterzijde een ruime bijkeuken, met aansluitingen voor het witgoed, en een achterdeur naar de tuin.

Vanuit de hal is een provisiekelder bereikbaar. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers, en een toiletruimte met ruime wastafel. De ruime overloop heeft veel bergruimte onder de schuine kanten.

De ruime tuin rondom de woning is verzorgd aangelegd. In de tuin is een beregeningsinstallatie aangelegd (bron/hydrofoor en vier aansluitpunten). Bij het terras is een vijver aangelegd. De vrijstaande garage met een afmeting van 5.75m x 3,80 is voorzien van een kantel- en een loopdeur, en beschikt verder over een zolderberging. De houten blokhut is eveneens 20 m² groot.

Zie: www.funda.nl/koop/nijeveen/huis-88101259-gorthoek-11

Tiplijn