Te koop in Drenthe: onder architectuur gebouwde bungalow met inpandige garage

Te koop in Drenthe: onder architectuur gebouwde bungalow met inpandige garage

HOOGEVEEN - Op een van de mooiste plekjes en één van de meest gewilde woonstraten in het centrum van Hoogeveen, op korte afstand van alle denkbare aanwezige voorzieningen, op loopafstand van het station, op gunstige locatie met uitvalswegen richting de A28 en A37 wordt aangeboden deze vrijstaande, onder architectuur gebouwde bungalow met inpandige garage op een totaal perceel van 820 m².

De tuin met veel privacy ligt op het oosten, het zuiden en het westen (zon rondom). Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein op de ruime oprit.

INDELING:
Een ruime halpartij met aansluitende gang met toegang tot de verschillende vertrekken en doorgang naar de garage. Er is een kleine woonkeuken met aanbouwkeuken en openslaande deur met raampartij naar het achterliggende terras, een ruime en lichte woonkamer met deur naar het terras en veel raampartijen met vrij uitzicht op de van Limburg Stirumstraat. De woonkamer is aan de straatzijde gelegen en heeft een sfeervolle gashaard.

Verder is er een ruime toiletruimte, een ouderslaapkamer met vaste kastenwand, openslaande deuren naar het terras aan de achterzijde van de woning en aansluitende doucheruimte met douche, toilet en dubbele wastafel; een tweede slaapkamer met vaste kasten en een doucheruimte bereikbaar vanuit de slaapkamer en de gang en een derde slaapkamer annex kantoorruimte met zicht op de van Limburg Stirumstraat.

De gang sluit aan op de inpandige garage met elektrisch bediende overheaddeur met aan de achterzijde een bijkeuken / wasruimte met deur naar het terras aan de achterzijde van de woning.

Verder is er een provisie kelder en een aansluitende kelder met CV-installatie en HR-combiketel van ca. 2000.
De warmwatervoorziening gaat deels via een geiser in de wasruimte.

EXTRA INFORMATIE:
Bouwjaar 1960; badkamer is vernieuwd; deels hardhouten kozijnen; grotendeels dubbel glas; deels houten vloeren. Aan de voorzijde van de woning is voldoende parkeerruimte op eigen terrein.

Zie: www.funda.nl/koop/hoogeveen/huis-42730434-van-limburg-stirumstraat-21