Te koop in Drenthe: prachtige geschakelde twee-onder-een-kapwoning met twee badkamers Zinger Vastgoed

Te koop in Drenthe: prachtige geschakelde twee-onder-een-kapwoning met twee badkamers

WESTERBORK - Bent u op zoek naar prachtige geschakelde twee-onder-een-kapwoning in de groene populaire wijk ‘de Borkerhout’? Dan kan Boerkamp 30 wellicht aan uw wensen voldoen.

Deze ruime eengezinswoning is gebouwd in 1976, beschikt over drie slaapkamers (werkkamer op begane grond kan veranderd worden in slaapkamer) en twee badkamers (waarvan 1 op de begane grond). De woning is gelegen op een rustige locatie, met aan de voorzijde uitzicht over de speeltuin en aan de achterzijde grenzend aan een grasveld. 

Indeling

Begane grond: Entree in hal met toegang tot meterkast, toilet met fonteintje, werkkamer/hobbykamer met wastafel en douche, bijkeuken met witgoedaansluitingen & CV opstelling, trapopgang naar eerste verdieping en keuken. De luxe (o.a. Quooker & Bora afzuigsysteem) uitgevoerde L-vormige keuken (vernieuwd in 2019) is van alle gemakken voorzien en heeft een brede kastenwand. De woonkamer  is eveneens in een L-vorm gesitueerd en biedt een prachtige uitkijk over de goed onderhouden achtertuin met meerdere zitplekken. De brede raampartijen en dakraam bieden een prettig lichtinval. 

Eerste verdieping: Overloop met toegang tot drie slaapkamers en badkamer. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning beschikken beide over inbouwkasten, de slaapkamer aan de voorzijde beschikt over extra bergruimte. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douche. 

De tuin is door de jaren heen goed onderhouden en biedt meerdere terrassen. De oprit aan de voorzijde biedt plaats aan twee personenauto’s.

Info & bijzonderheden:

– Woonoppervlakte ca. 133m², perceeloppervlakte ca. 316m²;

– Grotendeels voorzien van kunststofkozijnen met triple glas;

– Voorzien van dak-, muur-, en vloerisolatie wat resulteert in energielabel A;

– 12 zonnepanelen;

– Deels voorzien van vloerverwarming;

– Fraaie veranda aan de woning & vrijstaande schuur met veranda in achtertuin;

– Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk met belangrijke voorzieningen als centrum, scholen en sportvelden op loop- en fietsafstand.

Het altijd gezellige dorp Westerbork heeft een uitstekend voorzieningsniveau. Er zijn meerdere sportverenigingen gevestigd, waaronder de plaatselijke tennis-, voetbal-, volleybal- en handbalvereniging. Op fiets- en loopafstand van de woning bevindt zich de MFA (Multifunctionele Accommodatie) met daarin twee basisscholen, peuterspeelzaal, muziekvereniging en buitenschoolse opvang. Het brinkdorp heeft een goed winkelaanbod (twee supermarkten) en vele bruisende horecagelegenheden.

De uitvalswegen N33, A28 en N381 zijn snel bereikbaar. Het NS-treinstation van Beilen ligt op ca. 10 autominuten rijden van de woning. De gemeente Midden-Drenthe is rijk aan natuurschoon. Zo ligt er ten zuiden van Westerbork ‘het Mantingerzand’ en vind je bij de dorpen Schoonloo, Grolloo en Hooghalen prachtige Staatsbossen. Voor een dagje uit zijn de steden Groningen en Zwolle binnen 45 autominuten te bereiken.

Voor meer informatie over deze woning, en meer foto's, kunt u op deze link klikken.

Tiplijn