Te koop in Drenthe: karakteristieke vrijstaande woning met zes slaapkamers Zinger Vastgoed

Te koop in Drenthe: karakteristieke vrijstaande woning met zes slaapkamers

WESTERBORK - Bent u op zoek naar een prachtige vrijstaande woning in het centrum van Westerbork met zes slaapkamers? Dan raden wij u aan om Brinklaan 9 in Westerbork te bekijken. Deze woning heeft een karaktervolle uitstraling, authentieke details, charme, gezelligheid, licht & een diversiteit aan mogelijkheden (bijv. combinatie van wonen & werken op een locatie).De woning is gebouwd in 1987 en is gelegen op een perceel van ca. 562m².

Indeling
Begane grond: Entree in ruime hal met toegang tot meterkast, toilet met fonteintje, trapopgang naar eerste verdieping en woonkamer. De woonkamer is in een L-vorm gesitueerd en beschikt over erker aan de voorzijde. De half-open keuken is voorzien van alle gemakken en biedt op haar beurt toegang tot de bijkeuken waar witgoedapparatuur aansluitingen aanwezig zijn. Hier is eveneens de cv installatie gevestigd (b.j. 2020). Via de achterdeur kan de achtertuin, op het noorden gelegen, worden aangedaan. De ruime garage kan plaats bieden aan een personenauto.

Eerste verdieping: Overloop met toegang tot vier slaapkamers, trapopgang naar tweede verdieping en badkamer. De badkamer is recentelijk vernieuwd en beschikt over een inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.

Tweede verdieping: Overloop met toegang tot twee slaapkamers en berging. De grootste slaapkamer op deze verdieping beschikt over extra bergruimte aan de zijkanten middels knieschotten. De andere kamer dient naar eigen inzicht te worden afgewerkt.

Zowel de voor- als achtertuin zijn door de jaren heen goed onderhouden. De oprit biedt plaats aan meerdere personenauto’s.

Info & bijzonderheden:
– Woonoppervlakte van ca. 177m² & overig inpandige ruimte van ca. 23m²;
– Gelegen in het centrum van Westerbork met speeltuin aan overkant van straat;
– Grotendeels dubbelglas, muur- & vloerisolatie;
– Energielabel C (geldig tot 19-01-2032);
– Ruime woning met zes slaapkamers.

Wilt u deze woning in het echt zien? Neem dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging. Wij leiden u met alle plezier rond door deze prachtige woning.

Het dorp Westerbork maakt deel uit van de gemeente Midden-Drenthe en grenst aan prachtige natuurgebieden en heidevelden als ‘Scharreveld’ en ‘Orvelterveld’. Het dorp heeft allerlei voorzieningen als supermarkten, een diversiteit aan winkels, eetgelegenheden, basisscholen en een kinderopvang. Daarnaast beschikt Westerbork over een aantal sportverenigingen. De aansluiting op verschillende uitvalswegen (A28, N381 en N33) zijn binnen 10/15 autominuten te bereiken. Voor een cultureel uitstapje of andere voorzieningen bent u binnen 45 minuten in Groningen of in Zwolle. Dit is Drents Wonen in optima forma.

Zie: www.zingervastgoed.nl

Tiplijn