Te koop in Drenthe: gemoderniseerde vrijstaande stadsvilla

Te koop in Drenthe: gemoderniseerde vrijstaande stadsvilla

HOOGEVEEN - Deze recent gemoderniseerde vrijstaande stadsvilla is modern uitgevoerd en gelegen op een zeer gunstige locatie in het centrum van Hoogeveen, op loopafstand van scholen, station, winkels, theater, bioscoop en restaurants en op goede bereikbaarheid van zowel de A28 en A37. De woning is in 2020 gemoderniseerd en geactualiseerd, voorzien van 15 zonnepanelen en gelegen op een totaal perceel van 641m².

De tuin heeft een ruime en fraaie tuinkamer/serre en is onderhoudsvriendelijk aangelegd. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

INDELING: fraaie en ruime halpartij met toegang tot de verschillende vertrekken; de open keuken is in 2020 vernieuwd en voorzien van alle hedendaagse inbouwapparatuur; de woonkamer is aan de straatzijde gelegen, heeft een sfeervolle haard en heeft een moderne pvc visgraatvloer (evenals een ander groot deel van de begane grond); de serre is een waar verlengstuk van de woonkamer; ruime toiletruimte; via de gang in de aanbouw wordt het kantoor/slaapkamer met was-/stookruimte bereikt, evenals de ruime slaapkamer met badkamer. De badkamer is voorzien van ruime inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.

1E VERDIEPING: overloop/vide met aansluitend vier slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet. Het ruime balkon is bereikbaar via één van de slaapkamers en is op het zuiden gelegen.

EXTRA INFORMATIE: Bouwjaar 1955; In 2020 grotendeels gemoderniseerd met o.a. keuken, kunststof kozijnen, vloerverwarming, vloeren, vloerisolatie, meterkast en zonnepanelen.

Zie: www.funda.nl/koop/hoogeveen/huis-42641914-van-limburg-stirumstraat-24-a