Te koop in Drenthe: uitgebouwde villa met vier slaapkamers

Te koop in Drenthe: uitgebouwde villa met vier slaapkamers

PATERSWOLDE - Op een rustige en zeer gewilde locatie, waar wandelen in het bos letterlijk om de hoek mogelijk is, biedt Alfred makelaars & adviseurs deze sfeervolle uitgebouwde villa met extra grote garage te koop aan.

Deze villa is gebouwd in de jaren '50 en is in de jaren 1990, 2013, en 2017 gemoderniseerd, nageïsoleerd en uitgebouwd. Het feit dat de villa het energielabel A heeft, zegt genoeg over de goede na-isolatie van het geheel. De villa heeft een speelse indeling met veel lichtinval en beschikt onder meer over een fraaie living met houtkachel en openslaande deuren naar de tuin, moderne halfopen keuken, werkkamer en een badkamer op de begane grond. Op de verdieping treft u maar liefst 4 slaapkamers, moderne badkamer en een separaat toilet aan. Het geheel is geschikt voor levensloopbestendig wonen vanwege de (slaap)kamer en een badkamer op de begane grond, maar een kantoor/praktijk aan huis behoort ook tot de mogelijkheden. De besloten tuin waar u heerlijk kunt vertoeven beschikt over meerdere zitplekken. De extra grote garage biedt ruimte aan 2 auto's.

De ligging van de villa ten opzichte van voorzieningen en de uitvalswegen is uitstekend. Binnen enkele autominuten zit u al op de ontsluitingswegen richting Groningen of Assen. Zowel Paterswolde als Eelde beschikken over voorzieningen voor jong en oud. Beide dorpen bieden een breed assortiment aan winkels, sportverenigingen, diverse scholen en een zwembad. Allemaal te vinden op loopafstand van de woning. Ook heeft u in de directe omgeving veel mogelijkheden om te wandelen op de landgoederen Lemferdinge, Vosbergen, Vennebroek en De Braak.

INDELING:

Begane grond:

Entree/hal met trapopgang, wandcloset met fonteintje, lichte living met houtkachel en openslaande deuren naar de tuin, moderne halfopen keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, werkkamer, bijkeuken met witgoedaansluiting en cv-opstelling.

Eerste verdieping:

Overloop, 4 slaapkamers, waarvan de master bedroom toegang biedt tot het balkon aan de achterzijde, moderne badkamer met inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel met dubbele kraan en een designradiator, separaat toilet.

Zie: www.funda.nl/koop/paterswolde/huis-42614556-koningin-julianalaan-9

Tiplijn