Te koop in Drenthe: hoogstaand landhuis met eigen zwembad

Te koop in Drenthe: hoogstaand landhuis met eigen zwembad

BORGER - Zelden worden er landhuizen aangeboden van deze signatuur. Hoogstaande architectuur, gecombineerd met een fraaie locatie.

Met zorg, kunde en toewijding hebben de huidige bewoners in samenspraak met architect Kalfsbeek een “schuur landhuis” ontwikkeld van ongekende klasse. Het doordacht invullen van de leegte heeft ervoor zorg gedragen dat er ruimte is ontstaan voor leven, werken en ontspannen; een leefhuis dat zijn gelijke niet kent!

De landelijkheid van de locatie staat niet de snelle bereikbaarheid in de weg. Snel en eenvoudig bereikt u via N33/34 en A28 Groningen, Assen en Emmen. Het nabijgelegen dorp Borger is uitstekend geoutilleerd en kent goede scholen. Ook Rolde is snel befietsbaar. De omliggende natuur van Drenthe staat garant voor uren wandelplezier direct vanuit het landhuis.

Ofschoon het landhuis fors bemeten is en een oase biedt aan ruimte, is de architect er uitstekend in geslaagd om intimiteit aan deze ruimte te koppelen. Sfeer en charme kenmerken de afzonderlijke vertrekken. De lichtinval, ligging binnen het huis en de bijzondere vormgeving geven iedere ruimte een eigen beleving en karakter. Het centrale trappenhuis is majestueus en verbindt de verdiepingen op prachtige wijze. Door het schuurhuis boven het maaiveld “te tillen” werd het mogelijk om aan één kopgevel een verdiepte garage voor 3 auto’s te realiseren.

De andere kopgevel (westzijde) biedt ruimte aan een heerlijk licht gastenverblijf. Tussen deze ruimtes liggen spel- en bergruimtes.

De indeling, vormgeving, trappenhuizen en zichtlijnen zijn een lust voor het oog en een genot om in te wonen. In de plattegronden van dit bijzondere landhuis komt het schuurconcept wederom tot uiting, in zichtlijnen over de volle breedte en lengte van het huis en in de situering van nevenfuncties aan de zijkant of juist als solitair element in het midden van de ruimte.

Nergens in dit imposante landhuis is het gevoel van een “heerlijk leven” ondergeschikt gemaakt aan de architectuur. De combinatie van wonen, leven, design en bijzondere vormgeving is hier uitstekend geslaagd.

Op de ruime, vrij gelegen kavel bevindt zich een verwarmd zwembad met verblijfruimte en sauna. Natuurlijk zijn er prachtige zonneterrassen, speelweides en fraai aangelegde borders. Er is een elektronisch bedienbare toegangspoort met intercom-/videosysteem. Tevens is er op eigen terrein parkeerruimte voor meerdere auto’s.

Daar een uitgebreide beschrijving van de indeling geen recht doet aan de beleving die u ervaart tijdens een bezichtiging bevelen wij u dit van harte aan.

De bijgevoegde tekeningen van het schuurhuis geven een goede indicatie, maar voor de hoogwaardige afwerking, de uitmuntende keuken die van alle denkbare gemakken is voorzien, de mooi afgewerkte sanitaire voorzieningen en de sfeervolle woonkamer met design open haard moet u echt komen kijken. Zij leiden u van harte rond!

Zie: www.funda.nl/koop/borger/huis-49341842-rolderstraat-9

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn