Te koop in Drenthe: vrijstaand woonhuis op ruim perceel

Te koop in Drenthe: vrijstaand woonhuis op ruim perceel

DALEN - In de kindvriendelijke en ruim opgezette woonwijk Molenakkers bieden wij te koop aan dit vrijstaande woonhuis met inpandige garage/berging/ hobby cq praktijkruimte, staand op een kavel van 662 m² eigen grond. Deze degelijk gebouwde woning is op traditionele wijze gebouwd in 1998, is keurig onderhouden en GEHEEL onderkelderd.

De ligging is fraai; in een fijne woonwijk, vlakbij het park en op slechts vijf minuten lopen van het gezellige dorpscentrum met diverse restaurants en voor een dorp uitgebreid winkelbestand. De basisschool, NS-station en sportvoorzieningen zijn ca. 5 minuten fietsen.

INDELING:
Onderverdieping (Kelder): Garage cq. hobbyruimte en berging, cv-ruimte met de cv-ketel. Wasruimte met aansluiting voor wasapparatuur. Opslag- cq. recreatieruimte. Ook zeer geschikt voor praktijk of atelier aan huis.

Begane grond: Hal/entree met toilet. Living met schuifpui én openslaande deuren naar het terras, openhaard en marmeren vloer met vloerverwarming. Slaap- of werkkamer met en-suite een badkamer met douche en wastafel. Woonkeuken met inbouwkeuken v.v. diverse apparatuur (o.a. kookplaat, koelkast, oven, magnetron, vaatwasser,afzuigkap) en plavuizenvloer. Achterhal/bijkeuken.

1e Verdieping: Drie ruime slaapkamers waarvan twee met "frans" balkon. Badkamer met whirlpool, douchecabine, wandcloset en dubbele wastafel. Overloop met vlizotrap naar:....

2e Verdieping: Zolderberging (grotendeels begaanbaar).

Extra informatie
- Volledig geïsoleerd en verwarmd d.m.v. vloerverwarming (begane grond) en radiatoren (in alle slaapkamers en gehele onderverdieping)
- De verzorgd aangelegde, zonnige tuin (ZO) heeft diverse terrassen, is goed omsloten en biedt daardoor lekker veel privacy

Zie: www.funda.nl/koop/dalen/huis-42695125-de-spil-1

Tiplijn