Te koop in Drenthe: deels rietgedekte karakteristieke woning

Te koop in Drenthe: deels rietgedekte karakteristieke woning

ANNEN - De karakteristieke woning is gelegen aan de Kruisstraat 10 binnen de bebouwde kom van het dorp Annen, op korte afstand van Assen in de gemeente Aa en Hunze in de provincie Drenthe. Gelegen aan een doorgaande weg in een landelijke omgeving op 27 auto minuten afstand van Groningen.

Bushalte op korte afstand. In Annen zijn diverse voorzieningen, zoals een zwembad, een winkelcentrum, voetbalclub VV Annen, een sportclub SV Annen, een manege en een schaatsbaan. Ook zijn er 4 speeltuinen in dit dorp.

Woonhuis
Bouwjaar: ca. 1935
Afmetingen: ca. 140 m² 11 x 13 m.

Spouwmuren, houten kozijnen, fundering op staal, traditioneel gebouwd, deels riet gedekt, onderschoten + pannen gedekt, houten vloeren, verwarming middels gaskachel, boiler voor warmwater voorziening. Indeling: Voordeur, hal/entree, L-vormige hal, ruime woonkamer voorzien van deuren en suite, twee slaapkamers, keuken/woonkeuken, bijkeuken, toilet en douche, kelderruimte, trapopgang naar boven, overloop met 3 slaapkamers en één grote bergruimte.

Achterhuis/deelruimte/schuur
Bouwjaar: ca. 1935
Afmetingen: ca. 20 x 16 m. ca. 320 m²

Steens muren, traditionele bouw, rietgedekte kap, overdekt met dakpannen, in gebruik als voormalig veestalling, opslagruimte, vloeren van beton, dak behoeft onderhoud.

Traditionele kapschuur
Bouwjaar: ca. 1935
Afmeting: 13 x 16 m. ca. 200 m²

Traditioneel gebouwde kapschuur, houten gebintconstructie, 3 zijden dicht, steens muren tot ca. 2m. hoogte, daarboven gepotdekselde houten delen, pannen gedekt.

Erfverharding
Beton en veldkeien.

Mogelijkheid tot uitbreiding van het perceel, er is in overleg extra grond tegen meerprijs beschikbaar.

Bestemming: Agrarische bestemming, geschikt voor omzetten naar woonbestemming in overleg en na goedkeuring gemeente. Woningsplitsing is mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.

Zie: www.funda.nl/koop/annen/huis-88016090-kruisstraat-10

Tiplijn