Te koop in Drenthe: ruime vrijstaande woonhuis in bosrijke omgeving

Te koop in Drenthe: ruime vrijstaande woonhuis in bosrijke omgeving

RODEN - Dit prachtige, ruime, vrijstaande woonhuis heeft niet één, maar twee slaapkamers met aangrenzende badkamer op de begane grond.

Woonoppervlakte 180 m²- Inhoud 850 m³ - Perceeloppervlakte 764 m²

OMSCHRIJVING
Deze ruime woning is zeer geschikt voor een groot gezin en door de beneden slaapkamers met badkamer is de woning tevens levensloopbestendig dan wel geschikt voor mindervaliden. Ook thuiswerken op de begane grond is door deze slaapkamers mogelijk. De woning is in 1993 gebouwd, volledig geïsoleerd en goed onderhouden.

OMGEVING
De ruim opgezette, mooie woonwijk “De 5e Verloting”, grenst aan het bosrijke natuurgebied “Terheijl”. Het gezellige en actieve Drentse dorp brink Roden biedt alles op het gebied van winkels, sport en ontspanning, en heeft een bosrijke omgeving. Op 20 auto minuten afstand bevinden zich de steden Groningen en Assen. Meerdere keren per uur gaat er een bus naar Groningen.

Wilt u alvast een digitale bezichtiging? Klik dan op de 3D tour onder de foto en loop stap voor stap door de woning. U kunt in alle hoeken kijken.

INDELING
Begane grond: grote hal/entree, toilet, L-vormige woonkamer met openhaard, eetgedeelte en een half open keuken samen groot 61 m², bijkeuken met doorloop naar grote inpandige geïsoleerde garage 23m². Vanuit de woonkamer komt in een 2e hal met 2e toilet en bergkast, aansluitend 2 slaapkamers respectievelijk groot 11.5m² en 15m², een ruime badkamer v.z.v. een ligbad, inloopdouche en een wastafelmeubel.

Etage: overloop, 2 slaapkamers (11.5 m² en 30m² groot), een badkamer met 3e toilet, douche en wastafel, grote bergzolder 19 m² eventueel om te bouwen tot slaapkamer en een 2e bergzolder.

Zonnige, op het zuiden gelegen, fraai aangelegde tuin.

BIJZONDERHEDEN
- Woonkamer, keuken en badkamer v.z.v. vloerverwarming
- Volledig geïsoleerd en vzv dubbele beglazing
- Woonkamer met schuifpui naar terras op zuiden
- Kunststof dak overstek en goten rondom
- Nefit HR cv-ketel bouwjaar 2018
- Centrale afzuiging
- Keuken met inbouwapparatuur

Onze foto’s worden gemaakt met een normale lens (geen groothoek) waardoor ze waarheidsgetrouw zijn en de ruimten in werkelijkheid niet tegenvallen.

Zie: www.funda.nl/koop/roden/huis-88908682-dingspil-6

Tiplijn