Te koop in Drenthe: woonboerderij met eigen bos en minicamping

Te koop in Drenthe: woonboerderij met eigen bos en minicamping

EURSINGE - Aan de rand van Westerbork, in het plaatsje Eursinge, bevindt zich deze woonboerderij met meerdere opstallen en minicamping. De minicamping heeft ca. 15 staanplaatsen en beschikt over eigen sanitair voorzieningen en recreatieruimte. De woning is gebouwd in 1953 en door de jaren heen verbouwd. Het geheel is gelegen op een ruim perceel van ca. 19.835m² waarvan ca. 5000m² bos.

Begane grond: Entree aan de zijkant van de woning (opritzijde) met toegang tot trapopgang naar eerste verdieping en hal. Vanuit deze hal zijn het ruime kantoor, voorraadruimte en bijkeuken te betreden. De bijkeuken biedt op haar beurt toegang aan meerdere ruimtes. Zo is er aan de rechterkant toegang tot een extra voorraadkast, berging met opstelling voor witgoedapparatuur en badkamer. Deze badkamer is voorzien van een toilet, wastafel, urinoir en inloopdouche. Aan de linkerkant van de bijkeuken kunnen de tweede berging en keuken worden betreden. De half-open keuken is voorzien van inbouwapparatuur en biedt middels een doorgang toegang tot de woonkamer en een tweede hal. De tweede hal biedt tot toegang tot de meterkast, trap naar boven en slaapkamer. Vanuit de ruime woonkamer is de tweede slaapkamer op de begane grond te betreden. De kelder is bereikbaar via de voorste slaapkamer.

Aan de achterzijde van de woning is in 2018 een inpandig appartement gerealiseerd. Via het entree kunnen de berging, slaapkamer, woonkamer en badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche worden aangedaan. De open keuken is van alle gemakken voorzien.

Eerste verdieping: Overloop met toegang tot twee slaapkamers, voorraadruimte en badkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, ligbad, inloopdouche en wastafel. De ruime bergzolder is ideaal voor het bergen van goederen. Ook zijn hier mogelijkheden voor het creëren van extra (slaap)kamers.

De minicamping beschikt over 15 riante staanplaatsen voor caravans, tenten en campers op een autovrij terrein. De plekken zijn voorzien van elektra, een wateraansluiting/tappunt en een vuilwaterafvoer. De camping is voorzien van drainage waardoor de kans op wateroverlast nihil is. Het sanitair is ruim en goed verzorgd. Zo zijn er drie toiletten, twee wastafels en twee douches. Daarnaast is zijn er meerdere spoelbakken onder de overkapping. De ruime recreatieruimte beschikt ook over een fietsenstalling.

Info & bijzonderheden:

- De woning is grotendeels voorzien van kunststofkozijnen;
- Voorzien van een hybride warmtepomp i.c.m. cv ketel (Remeha);
- 102 zonnepanelen met een opbrengst van 21.000 KwH (okt. 2020 - okt. 2021);
- Deels vloerverwarming (entree, kantoor, badkamer beneden en appartement);
- Inpandig appartement heeft een eigen verwarmingssysteem;
- Inhoud ca. 1503m³, woonoppervlakte ca. 353m² & externe bergruimte ca. 432m²;
- Camping is voorzien van 3 warmtepomp boilers en professionele WIFI.
Bestemmingsplan
Op het geheel rust een agrarische bestemming, er zijn mogelijkheden om de bestemming te wijzigen naar "wonen" via de gemeente.

Het dorp Eursinge maakt deel uit van de gemeente Midden-Drenthe en grenst aan prachtige natuurgebieden en heidevelden als Scharreveld en Orvelterveld. Op loop- en fietsafstand van Eursinge heeft het dorp Westerbork allerlei voorzieningen als supermarkten, een diversiteit aan winkels, eetgelegenheden, basisscholen en een kinderopvang. Daarnaast beschikt Westerbork over een aantal sportverenigingen. De aansluiting op verschillende uitvalswegen (A28, N381 en N33) zijn binnen 10/15 autominuten te bereiken. Voor een cultureel uitstapje of andere voorzieningen bent u binnen 45 minuten in Groningen of in Zwolle. Dit is Drents Wonen in optima forma!

Disclaimer
Zinger vastgoed streeft er naar de informatie zo actueel en nauwkeurig mogelijk te houden. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. De opgegeven oppervlakten en/of maten zijn indicatief.

Bent u benieuwd en wilt u deze kans graag een keer in het echt zien? Neem dan contact op met ons kantoor. Wij nemen u graag een keer mee tijdens een bezichtiging.

Zie: www.funda.nl/koop/eursinge-gem-midden-drenthe/huis-88010310-stroetenweg-2

Tiplijn