Te koop in Drenthe: vrijstaande woning nabij Mensingebos

Te koop in Drenthe: vrijstaande woning nabij Mensingebos

RODEN - Op prachtige locatie aan de rand van het winkelcentrum van Roden gelegen vrijstaande woning met aan de achterzijde gelegen garage.

Vanuit het huis loop je zo naar de bakker of de supermarkt. Verder biedt het centrum een ruim winkelaanbod en diverse horeca gelegenheden. Vlakbij het centrum ligt het Mensingebos waar je heerlijk kunt wandelen of een prachtige fietstocht kunt maken. Er is vanuit het centrum ook een uitstekende busverbinding naar onder andere Groningen.

Omschrijving:
Via een weg achter de woning is de oprit en garage te bereiken. De woning is gebouwd in 2003. De oude woning is daarbij volledig afgebroken waarna de huidige woning volledig nieuw is gebouwd. Best wel uniek want meestal bestaat het aanbod rondom het centrum uit jaren 60 woningen. Voordeel van bouwjaar 2003 is de uitstekende isolatie en daarmee hoog wooncomfort. Ander belangrijk voordeel is de hoogwaardige bouwkwaliteit.

Indeling:
Hal met trapopgang, meterkast, toilet, L-vormige woonkamer. Half open keuken voorzien van inbouwkeuken met diverse apparatuur. Werk-/studeerkamer, royale bijkeuken / berging met achterentree.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers (17 m² / 14 m² / 11 m²). Badkamer voorzien van een wastafelmeubel, douche en toilet.

Tweede verdieping:
Via vaste trap te bereiken zolderverdieping met een slaapkamer en royale bergruimte. De ruimte is voorzien van Velux dakramen.

Kenmerken:
- bouwjaar: 2003
- perceel: 728 m²
- woonoppervlak: 185 m²
- inhoud: 620 m³
- centrale verwarming Nefit HR (2002) met vloerverwarming woonkamer en keuken
- ventilatie d.m.v. wtw
- volledig kunststof kozijnen met HR++ glas

Zie: www.funda.nl/koop/roden/huis-42656584-westerstraat-25