Te koop in Drenthe: vrijstaande villa op ruim perceel

Te koop in Drenthe: vrijstaande villa op ruim perceel

HOOGEVEEN - Op een schitterende locatie in Hoogeveen, op enkele minuten van de gezellige Hoofdstraat met alle hedendaagse voorzieningen en toch heerlijk vrij wonen met volop privacy. Deze verrassende, zeer goed onderhouden en ruime vrijstaande is gelegen op een royaal perceel van maar liefst 1.733m², wat vrijwel uniek is in deze omgeving.

De woning is gelegen aan de rand van de heerlijke rustige en groene woonwijk Venesluis, op loopafstand van de Hoogeveense Vaart. De woning biedt o.a. mogelijkheden voor het hebben en houden van hobby’s, thuiswerken etc.

De tuin is heerlijk groen, heeft meerdere terrassen, een fraaie vijverpartij en is altijd keurig onderhouden. Het is een heerlijk plek door de ruimte die het biedt, er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein of in de dubbele garage en de vrijstaande stenen schuur (met hout omkleed) maakt het geheel af.

Bouwjaar 1972, inhoud woning ca. 1.177 m³, gebruiksoppervlakte woning ca. 280 m², grondoppervlakte ca. 1.733 m².

INDELING: heerlijke lichte en royale halpartij met voldoende garderoberuimte; keurige toiletruimte; er zijn twee woonkamers, welke gescheiden is door een eetruimte; de woonkamer uitkijkend over de Eikenlaan/Lindenlaan heeft een fraaie doorkijk en is voorzien van praktische vaste kasten; de tuingerichte woonkamer is ruim opgezet door de hoge plafonds en sfeervol door o.a. de open haard; vanuit het eetgedeelte wordt de ruim opgezette keukeninrichting bereikt met alle hedendaagse inbouwapparatuur; de eveneens ruime bijkeuken biedt plek voor het witgoed en heeft een doorloop naar de dubbele garage; de garage heeft twee elektrische deuren en heeft een vaste kast.

1e VERDIEPING: ruime overloop/vide met aansluitend drie slaapkamers, waarvan één met badkamer en-suite; een tweede badkamer; stookruimte en hobbykamer. Twee slaapkamers hebben een balkon. De hoofdbadkamer is voorzien van ligbad, dubbele wastafel, toilet en douche. De tweede badkamer is bereikbaar via de slaapkamer aan de voorzijde en heeft een douche, wastafel en toilet. De hobbykamer zou eveneens als slaapkamer kunnen fungeren en is voorzien van een kastenwand.

2e VERDIEPING: via vlizotrap bereikbare bergzolder.

EXTRA INFORMATIE:
- Volledig geïsoleerd en 12 zonnepanelen aanwezig
- Inbouwapparatuur keuken deels vernieuwd in 2020
- Alarminstallatie aanwezig

EEN HEERLIJKE RUIME VRIJSTAANDE WONING OP EEN FRAAIE LOCATIE NABIJ HET CENTRUM VAN HOOGEVEEN

Bij grote belangstelling kan de verkoopprocedure veranderen naar verkoop via inschrijving.

Zie: www.funda.nl/koop/hoogeveen/huis-42546002-eikenlaan-1

Tiplijn