Te koop in Drenthe: vrijstaande woning met kapschuur en gastenverblijf op 4.480 m²

Te koop in Drenthe: vrijstaande woning met kapschuur en gastenverblijf op 4.480 m²

GROLLOO - Op een prachtige locatie aan de rand van Grolloo gelegen, midden in de natuur, deze keurig onderhouden vrijstaande woning, kapschuur met sanitairgebouw, gastenverblijf en garage op een perceel van 4.480 m2.

De woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 219 m2 met 6 slaapkamers. De kavel bestaat uit 2 gedeeltes waarvan een deel op dit moment een recreatieve bestemming heeft.

Indeling: Begane grond: ruime entree met direct toegang tot de open keuken, woonkamer met vide en openslaande deuren naar de tuin en een sfeervolle houtkachel. Veel lichtinval door de grote raampartijen en ver uitzicht over de landerijen. De keuken is onder andere voorzien van 5 gaspitten waarvan 1 wok-brander, vaatwasser en een inbouwcombinatie oven. Via de keuken is de bijkeuken bereikbaar. Hier bevinden zich de witgoedaansluitingen inclusief waterontharder en een tuindeur naar buiten. Via de hal is er toegang tot het toilet, 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 met buitendeur. De nette badkamer beschikt over een wastafelmeubel, 2de toilet een jacuzzi en een douche/stoomcabine.

1e verdieping: overloop aangrenzend aan 3 slaapkamers die uiteraard ook eventueel geschikt zijn als werkkamer, en veel kast/opbergruimte. Er bevindt zich nog een 2de badkamer met douche, wastafel en een 3de toilet.

Buiten: in de aangelegde tuin zijn meerdere terrassen waar u heerlijk (in de zon of schaduw) kunt genieten van het prachtige weidse uitzicht op elk moment van de dag. Aan de zijkant van de woning staat een kapschuur waarin 2 auto’s kunnen staan en buiten is er een parkeerplaats voor 9 autos.

Tuinhuis: op het perceel staat een houten tuinhuis/ bijgebouw met een woonkamer, toilet, berging en een fraaie overkapping.

Recreatie: In de kapschuur is een sanitair gebouw aanwezig voor de eventuele campinggasten. Dit gebouw beschikt over 2 badkamers met wastafel en douche, toiletten en een berging.

Locatie: de locatie van deze woning is prachtig, net buiten het dorp Grolloo. De locatie leent zich uitstekend voor mensen die willen genieten van het buiten wonen en/of aan huis willen werken. Het dorp Grolloo ligt middenin de prachtige Drentse natuur in de driehoek Borger-Rolde-Westerbork. De woning is gelegen in een bosrijke omgeving (‘loo’) op de Rolderrug. In het gebied rondom Grolloo liggen diverse natuurterreinen. De boswachterij Grolloo, ten zuidwesten van het dorp, kent verschillende landschappen: heidevelden, bossen en vennen. In de boswachterij bevindt zich de Ieberenplas waar men heerlijk kan zwemmen en zonnen. In het dal van het nabijgelegen Amerdiep liggen graslanden met veel bijzondere planten en dieren. Grolloo heeft onder meer een basisschool, een sportvereniging, twee cafés en een kleine supermarkt.

Voor meer informatie en fotos kunt u op deze link klikken.

Funda
Tiplijn