Te koop in Drenthe: vrijstaande villa direct grenzend aan de natuur

Te koop in Drenthe: vrijstaande villa direct grenzend aan de natuur

GASTEREN - Aan de rand van Gasteren gelegen onder architectuur gebouwde VRIJSTAANDE VILLA, direct grenzend aan de natuur op een perceel van 1.048m².

De ligging is subliem met aan de voorzijde contact met het dorp en aan de achterzijde en zijkant een blijvend overweldigend weids uitzicht over de landerijen en natuur. Door de vele schuifpuien en ramen en het unieke ontwerp van de woning, bent u bijna één met de natuur en toch heeft u volop privacy.

INDELING:
Begane grond:
Riante entree, met garderobe, meterkast, ruime toiletruimte*, trapopgang met vide, doorzon woonkeuken met kookeiland*(30m²) en doorzonwoonkamer(41m²). Bijkeuken met toegang naar de dubbele garage met een technische ruimte* ten behoeve van de de warmptepomp & zonnepanelen. Tevens toegang tot een werkkamer.

1e Verdieping:
Via de centraal in de woning gelegen trap met vide bereikt u de bovenverdieping met 3 slaapkamers (waarvan 1 zeer ruim ca. 33m²), badkamer* (7m²)

Zolder:
Bergzolder via vlizotrap toegankelijk met voldoende opbergruimte.

Tuin en parkeergelegenheid:
De tuin* biedt volop privacy, er is ruimte voor een terras en het plaatsen van een lounge-set, buitenkeuken etc. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein en aan openbare weg.

BIJZONDERHEDEN:
- De woning is nog niet bewoond geweest, in de beschrijving met een "*" aangeduide zaken dienen nog te worden aangelegd of afgewerkt naar eigen wens en smaak, niet zelfbewoningsclausule van toepassing.
- Voor de woningpresentatie is deels gebruik gemaakt van virtual reality om de woonbeleving na afronding van de werkzaamheden te illustreren
- Bouwjaar: conform de meest recente normen gebouwd
- De afwerking* van de woning kunt u nog volledig naar eigen inzicht en wensen invullen
- Warmtepomp (en daarmee gasvrij) en WTW
- 22 zonnepanelen (340Wp per paneel)
- Begane grond en bovenverdieping zijn voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling
- De woning is eventueel levensloopbestendig te maken
- Uitermate geschikt voor de combinatie wonen en werken

OMGEVING:
Het dorp Gasteren, is prachtig gelegen op de Hondsrug en maakt deel uit van het Nationaal Beek- en Esdorpen Landschap van de Drentsche Aa.
Het dorp wordt letterlijk omringd door natuurgebieden. Op steenworp afstand vindt u bijvoorbeeld de Gasterse Duinen
Daarnaast grenst natuurgebied Het Balloërveld aan het dorp. Het Balloërveld is een heideveld, gelegen tussen Gasteren, Rolde en Loon. De overwegende heide- en vergraste heidebegroeing wordt hier afgewisseld met veenmeertjes, dennenbos en her en der kleine zandverstuivingen.
Grotere plaatsen met alle voorzieningen zijn op relatief korte afstand gelegen, centrale ligging nabij uitvalswegen richting Assen (10 minuten), Groningen (20 minuten), Emmen.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Zie: www.funda.nl/koop/gasteren/huis-42522285-bosakkers-20

Tiplijn