Te koop in Drenthe: vrijstaande villa met aangebouwde garage op 868 m²

Te koop in Drenthe: vrijstaande villa met aangebouwde garage op 868 m²

BEILEN - Deze vrijstaande villa is gelegen op één van de mooiste plekjes van de wijk Nagtegael in Beilen.

De achterzijde van het perceel grenst aan het schapendijkje van het Linthorst Homankanaal, verder grenst het perceel aan een fraaie groenstrook met grote bomen, dit zorgt er voor dat er veel privacy in de tuin is!

Deze royale villa heeft o.a. een slaap- en badkamer op de begane grond een ruime aangebouwde garage en is voorzien van een aardwarmte pomp. Deze in 2010 gebouwde woning staat op een perceel van wel 868m2.

Indeling: fraaie centrale entree/hal met vide, toilet, slaapkamer met aansluitend een badkamer met toilet, wastafelmeubel en douchecabine, ruime tuingerichte woonkamer met terrasdeuren en stookgelegenheid. Aan de woonkamer de open keuken met kookeiland en verder voorzien van vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat en combi-oven, deur naar de in spouw gebouwde ruime garage met elektrisch bedienbare garage deur en opstelling van de warmtepomp.

1e verdieping: de imposante overloop is gesitueerd rondom de vide en biedt toegang tot drie royale slaapkamers waarvan één met inloopkast, badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel v.v. dubbele wastafel. Verder nog een wasruimte met de witgoed aansluitingen.

2e verdieping: via vaste trap bereikbare zolderberging.

INFO:

- Door de fraaie hoekligging is er veel privacy rondom de woning en voldoende ruimte voor het parkeren van meerdere autos
- de woning wordt verwarmd door middel van een aardwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Dit systeem biedt ook de mogelijkheid voor koeling in de zomer
- de vloerverwarming is aangelegd in het gehele huis (inclusief garage)
- de aan de woning gebouwde overkapping is tevens voorzien van een buitenhaard

Voor meer informatie en fotos klikt u op deze link

Funda
Tiplijn