Te koop in Drenthe: vrijstaande villa met oranjerie in villawijk

Te koop in Drenthe: vrijstaande villa met oranjerie in villawijk

COEVORDEN - Op werkelijk unieke locatie aan het water, in de rustige villawijk "Klinkenvlier" gelegen, staat deze vrijstaande villa met dubbele inpandige garage en aangebouwde oranjerie.

Vanuit de woning heeft u prachtig weids uitzicht over de Klinkenvlierse plas. Deze in 2002 onder architectuur gebouwde villa is gelegen op een ruime kavel van maar liefst 1.421 m². Deze villa is bijzonder luxe, met vele extras en heeft een hoogwaardig afwerkingsniveau. Tevens is de woning zeer goed onderhouden. Op het eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid voor meerdere autos. Kortom het is hier exclusief wonen op hoog niveau.

Deze woning biedt u eventueel de mogelijkheid om een kantoor of praktijk aan huis te realiseren.

Indeling:
Begane grond: Entree. Meterkast. Hal. Garderobe. Toilet. Woonkamer. Eetkamer. Woonkeuken. Bijkeuken. Slaapkamer. Inloopkast. Badkamer. Berging. Garage. 1e verdieping: Overloop. Badkamer. Separaat toilet. Vier slaapkamers. Bergruimte. Technische ruimte.

Voorzieningen:
De woning wordt verwarmd d.m.v. een hete luchtverwarming (Heluto Thermo Air) en een cv-installatie (Nefit HR Ecomline 2002) met vloerverwarming en enkele radiatoren. Verder is er een warmteterugwin-unit aanwezig en is de hete lucht installatie voorzien van een airco unit. De begane grond is grotendeels voorzien van een natuursteenvloer (marmer) met vloerverwarming. De woonkeuken is voorzien van een luxe U-vormige inbouwkeuken met natuursteen blad en moderne inbouwapparatuur, o.a. inductiekookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, hete lucht oven, vaatwasser en koelkast. De woonkamer met schouw, open haard (gasaansluiting aanwezig) en grote schuifpui naar het terras heeft bijzonder fraai uitzicht over de Klinkenvlierse plas.

De bijkeuken is voorzien van keukenblok met diverse aansluitingen en kastenwand. De slaapkamer op de begane grond is voorzien van Novilon, schuifpui naar het terras en toegang tot de inloopkast en de badkamer. De badkamer op de begane grond heeft o.a. een badmeubel met twee wastafels, hangtoilet, whirlpool en doucheruimte. De dubbele inpandige garage is in spouw uitgevoerd en heeft o.a. een plavuizenvloer, kastenwand en dubbele garage deur die beide elektrisch bedienbaar zijn. Op de 1e verdieping zijn 4 riante slaapkamers aanwezig. Alle kamers hebben vloerbedekking en fraai uitzicht. Eén slaapkamer heeft tevens een bergruimte en toegang tot de loggia. De badkamer is voorzien van o.a. een badmeubel met wastafel en een douche. Er is een separaat toilet op de 1e verdieping aanwezig. De tuin is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht en de lange zomeravonden. Deze tuin biedt veel privacy en heeft een aantal zonnige terrassen op het zuiden waarvan 1 overdekt. De woning is bedekt met leisteen en voorzien van nog vele extra’s zoals een alarmsysteem, centraal stofzuigsysteem, screens en een rolluik (allen elektrisch bedienbaar), luxe inbouwverlichting, kruipruimte verlichting en tuinverlichting.
Kortom een echte kwaliteitsvilla die zeer compleet wordt aangeboden.

Oppervlakte e.d.:
Woonoppervlakte totaal circa 284 m² exclusief garage.
Inhoud: circa 1.265 m³ inclusief garage.
Oppervlakte kavel: circa 1.421 m².
Oppervlakte hal: circa 22 m³
Oppervlakte woonkamer en eetkamer: totaal circa 66 m².
Oppervlakte woonkeuken: circa 19 m².
Oppervlakte bijkeuken: circa 10 m².
Oppervlakte berging: circa 7 m².
Oppervlakte slaapkamer begane grond: circa 21 m².
Oppervlakte badkamer begane grond: circa 10 m².
Oppervlakte inloopkast: circa 6 m².
Oppervlakte garage: circa 46 m².
Oppervlakte overloop: circa 23 m².
Oppervlakte slaapkamers 1e verdieping: alle slaapkamers circa 20 m².
Oppervlakte berging/technische ruimte: circa 8 m²
Oppervlakte badkamer: circa 5 m².

Zie: www.funda.nl/koop/coevorden/huis-49992143-ijsvogel-2

_auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_ _auto_generated_thumb_
Tiplijn