Te koop in Drenthe: vrijstaande semi-bungalow met zeer royale tuin

Te koop in Drenthe: vrijstaande semi-bungalow met zeer royale tuin

ZUIDWOLDE - Gelegen in het mooie en zeer ruim opgezette bungalowpark "Klein Zwitserland" , direct bij uitgestrekt wandelgebied en gelegen op loopafstand van de dorpskern van het aantrekkelijke dorp met zijn uitgebreide voorzieningen, scholen en sport e.d., echt royaal en comfortabele, vrijstaande SEMI-BUNGALOW met GARAGE en een zeer royale, privacy biedende TUIN op het zuiden.

Grondoppervlak 1388m2; bouwjaar 1977; GBO 267m2; inhoud 995m3

Ind.o.a.: mooie halpartij met vide, toilet, ouderslaapkamer (ca.4,60 x 3,90m) met eigen badkamer met wastafel en douche, ruim bemeten, tuingerichte, zonnige L-vormige living (ca.44m2) met inzet haard en aansluitend grote leefkeuken (ca.30m2) met schuifpui naar terras (zuid/west), half open keuken met gedateerde keukeninrichting, mooie kelderruimte (ca.3,10 x 3,50m), bijkeuken en binnendoor naar de garage (ca. 7,66 x 3,49m) met elektrische deur.

1e Verd.: 4 slaapkamers en badkamer met bad, douche, dubbel wastafel en separaat toilet met bidet, overloop met inloopberging, balkon en luik naar vliering.

De woning is echt comfortabel, degelijk gebouwd en biedt veel ruimte maar dient op onderdelen te worden gemoderniseerd (o.a. sanitair, keuken e.d.)

Voorzien van C.V. (ketel 2001); muur- en dakisolatie; isolerende beglazing etc..

Een prachtig perceel op een top locatie met een heerlijk echt royaal huis welke het waard is om te worden gemoderniseerd.

Bij grote belangstelling kan de verkoopprocedure veranderen naar verkoop via inschrijving.

Zie: www.funda.nl/koop/zuidwolde-dr/huis-42529714-meidoornlaan-8