Te koop in Drenthe: Unieke helft-van-een-dubbel woonhuis met zee aan ruimte

Te koop in Drenthe: Unieke helft-van-een-dubbel woonhuis met zee aan ruimte

WITTEVEEN - Unieke helft-van-een-dubbel woonhuis met royale kantoorruimte en inpandige garage en een zee aan ruimte zowel binnen als buiten!

Op een rustige locatie te midden van landerijen aan de doorgaande weg tussen Witteveen en Orvelte ligt dit unieke half vrijstaand woonhuis met vrij uitzicht. Ideaal geschikt voor een bedrijf aan huis of thuiswerken vanwege de extra inpandige kantoorruimte.

Het gaat hier om het rechterdeel van een gebouw welke onder architectuur is gebouwd met hoogwaardige materialen. Aan de voorzijde is ervoor gekozen om een open structuur met een ronde oprit aan te leggen zodat de markante voorgevel goed zichtbaar is. Via een centrale ingang komt u in een hal vanwaar toegang tot de woning en het kantoor. De grote achtertuin is besloten en biedt met meerdere zithoeken veel privacy. Het geheel is gelegen in een omgeving met veel bos en natuur waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen en in de omliggende dorpen zijn voorzieningen aanwezig.

INDELING WOONHUIS (5C):

Begane grond:

Entree middels centrale hal, ruime hal met toegang tot toilet met urinoir en fontein, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang woonkamer met erker en sfeervolle gashaard. Via de suitedeuren komt u in de moderne woonkeuken. Deze is voorzien van hedendaagse inbouwapparatuur als vaatwasser en combi-oven. Vanuit de tuingerichte eethoek heeft u via een schuifdeur toegang tot het terras. Bijkeuken met spoelbak, vaste kasten en witgoedaansluiting en een extra brede garage met elektrische garagedeur.

Eerste verdieping:

Overloop met aansluitend 4 ruime slaapkamers (waarvan 3 met wastafel en de vierde rechtstreeks toegang tot de badkamer), een badkamer met ligbad, separate douche, wastafelmeubel, toilet en toegang tot het balkon, een inloopkast, een ruimte met cv ketel en witgoedaansluitingen en een zeer royale bergzolder met verdieping boven alle slaapkamers.

INDELING KANTOOR (5A) (ca. 60 m²):

Via de centrale hal met garderobe, brandslanghaspel en toilet met urinoir en fontein is er toegang tot het kantoor. Het kantoor beschikt over een pantry, archiefkast/opslagruimte en klein terras.

Buitengebeuren:

Onderhoudsvriendelijke tuin met veel privacy. Blokhut met terras en een dierenverblijf/volière. In de blokhut is een bronpomp voor de besproeiing van de tuin. Er is veel parkeergelegenheid bij de woning.

BIJZONDERHEDEN:

Bouwjaar: 2005
Gebruiksoppervlakte: 300 m²
Perceelgrootte: ca. 3400 m²
Kantoor of bedrijf aan huis mogelijk
Twee HR CV ketels in woning (2021) en kantoor
Centraal stofzuigersysteem (2x woning en kantoor)
Waterontharder (2021)
Bronpomp voor besproeiing van de tuin
Grotendeels voorzien van vloerverwarming
Deurcommunicatiesysteem (2x woning en kantoor)
Schilderwerk buiten gedaan in 2020

Zie: www.funda.nl/koop/witteveen/huis-42512586-mr-jb-kanweg-5-c-a

Tiplijn