Te koop in Drenthe: zeer ruime vrijstaande woning

Te koop in Drenthe: zeer ruime vrijstaande woning

RODEN - Deze zeer ruime vrijstaande woning met een grote slaapkamer en badkamer beneden, op een grote kavel grond, is op loopafstand van het centrum gelegen.

OMSCHRIJVING
Deze goed onderhouden woning is gebouwd in 1975 en kenmerkt zich door de grote slaapkamer beneden waardoor het geheel voor velerlei doeleinden geschikt is, werken aan huis, levensloopbestendig en geschikt voor mindervaliden. Het huis heeft een groot woonoppervlakte en een ruime zonnige tuin met veel privacy op het zuiden.

OMGEVING
Het gezellige en actieve Drentse dorp Roden biedt alles op het gebied van winkels, sport en ontspanning en heeft een bosrijke omgeving. Op 20 auto minuten afstand bevinden zich de steden Groningen en Assen. Meerdere keren per uur gaat er een bus naar Groningen.

INDELING
Begane grond: ruime hal/entree, woonkamer 37 m² met openhaard en tuindeur, gesloten keuken met provisiekast 12 m², grote bijkeuken 16 m² thans ook in gebruik als eetkamer, zeer ruime slaapkamer 25m² eventueel gemakkelijk op te delen in 2 slaapkamers, badkamer met douche en wastafel, toilet.

Vanuit de bijkeuken is er een doorgang naar de garage van 20m² met een bergzolder en aansluitend een grote carport.

Etage: ruime overloop, 3 slaapkamers respectievelijk groot 9m², 19m² en 22m², 2e badkamer v.z.v. een ligbad/douche, 2e toilet en een wastafel, veel bergruimte achter de knieschotten.

Achter in de tuin bevindt zich nog een houten schuur.

BIJZONDERHEDEN
- Nieuwe Remeha HR cv-ketel bouwjaar 2021
- Keuken met inbouwapparatuur
- Gehele woning voorzien van dubbelglas en spouwmuurisolatie

Onze foto’s worden gemaakt met een normale lens (geen groothoek) waardoor ze waarheidsgetrouw zijn en de ruimten in werkelijkheid niet tegenvallen.

WILT U EEN VIRTUELE TOUR DOOR DEZE WONING?
Open Funda op uw laptop of smartphone en open de woning. Druk op 3D TOUR en daarna op play.

Zie: www.funda.nl/koop/roden/huis-88974893-nieuweweg-32