Te koop in Drenthe: semi bungalow met praktijkruimte en ruime tuin

Te koop in Drenthe: semi bungalow met praktijkruimte en ruime tuin

ZUIDWOLDE - Te koop aangeboden in Zuidwolde, op een heerlijk rustig gelegen, op loopafstand van alle dagelijkse voorzieningen, luxe, actuele semi-bungalow met praktijkruimte.

In een ruim opgezette en groene woonomgeving, op loopafstand van huisartsenpraktijk, apotheek, sportvoorzieningen, supermarkten, drogist, basisschool e.d., op een gunstige locatie t.a.v. uitvalswegen (A28/A37), goed onderhouden en in 2007 volledig ver-/uitgebouwde en gemoderniseerde vrijstaande SEMI-BUNGALOW met 20 zonnepanelen, aangebouwde garage (met entree naar praktijk) alsmede een heerlijke, zongerichte omliggende mooie tuin met schuur met overkapping en voldoende parkeerruimte op eigen terrein. De inpandige werkruimte is o.a. zeer geschikt voor bedrijf aan huis of thuiswerken of slapen op de begane grond.

Bruto inhoud: 671m3; GBO 195m2; grondperceel 618m2. Bouwjaar 1970 en in 2007 nagenoeg geheel verbouw/gemoderniseerd.

INDELING: modern ingerichte hal/entree; heerlijke lichte woonkamer (met schuifpui naar overdekt terras) voorzien van vloerverwarming en aansluitend de in 2007 vernieuwde en in moderne kleurstelling uitgevoerde woonkeuken (ruim 19m2) voorzien van o.a. twee koelkasten, vriezer, quooker, vaatwasser, combi-oven, oven, koffiemachine, gaskookplaat en afzuigkap; vanuit de eerder genoemde hal is eveneens het kantoor/slaapkamer bereikbaar; de bijkeuken is voorzien van opstelplaats c.v. ketel en witgoedaansluitingen; de toiletruimte is eveneens modern uitgevoerd; aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruime berging met voldoende opbergmogelijkheden; tot slot is er de praktijkruimte, momenteel in gebruik tbv pedicure, welke voor klanten toegankelijk is via een eigen entree met wachtruimte en eveneens via binnendoor bereikbaar.

1e VERDIEPING: overloop met aansluitend vier slaapkamers, bergruimte en een verrassend ingedeelde badkamer. De badkamer is uitgevoerd in neutrale en hedendaagse kleurstelling en voorzien van inloopdouche, ligbad, toilet en dubbele wastafel.

TUIN: de tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd, biedt volop privacy en heeft een goede bezonning. Achter in de tuin bevindt zich een houten berging met overkapping, aan de zijkant van de woning is een tweede overkapping waar het eveneens heerlijk vertoeven is.

EXTRA INFORMATIE: - Oorspronkelijk bouwjaar 1970
- Nagenoeg gehele woning verbouwd in 2007, inclusief elektra e.d.
- Binnenschilderwerk uitgevoerd in 2018
- Buitenschilderwerk gedaan in 2019 en de zuidkant bijgewerkt in 2021

KORTOM, EEN HEERLIJK RUIME, VERRASSENDE EN INSTAPKLARE VRIJSTAANDE WONING OP EEN MOOIE EN RUSTIGE LOCATIE.

Funda
Tiplijn