Te koop in Drenthe: Ruime woonboerderij met dubbele garages op groot perceel

Te koop in Drenthe: Ruime woonboerderij met dubbele garages op groot perceel

VEENINGEN - Ruime woonboerderij met 2 dubbele garages, carport en diverse overige schuren en een logeerverblijf op een kavel van 11500 m2. Vrij uitzicht vanuit de woonkamer. Prachtige vrije ligging tussen de dorpen De Wijk en Zuidwolde op enkele autominuten afstand van de snelweg A28 (Zwolle - Assen) in een heerlijke stille omgeving temidden van de voor- en achtergelegen landerijen.

Enorme grote kavel/tuin achter de woning met een grote vijver en vele gebruiksmogelijkheden. Origineel bouwjaar woonboerderij medio 1930. Medio 2004 grondig en solide verbouwd door een aannemer. Voorzien van dakisolatie, isolatieglas en aangaande het achterhuis muur- en vloerisolatie met vloerverwarming.

Achter de woning bevindt zich een grote dubbele garage met een aangebouwde grote stenen schuur (met een grote schuifdeur). Naast de woonboerderij bevindt zich o.a. een logeer/gastenverblijf (met woonkamer, keuken, slaap- en badkamer), twee extra garages, grote carport, opslagruimte en een atelier met een keukenblok).

Begane grond: entree/hal met de toiletruimte (voormalige badkamer), keuken met aangrenzend de straatgerichte sfeervolle woonkamer met een pelletkachel en voorzetramen, 2 slaapkamers (1 eventueel te gebruiken als bijkeuken), badkamer (met douche, wastafelmeubel, vloerverwarming en hangend watercloset) grote woonkamer/woonkeuken in het achterhuis met vloerverwarming, tuindeuren, keukenblok (met apparatuur), pelletkachel (met c.v-aansturing) en de trap met vide naar de 1e verdieping.

1e verdieping: overloop met de vide (en de c.v.-kast), grote slaapkamer (master bedroom), kleinere slaapkamer en nog een separate toiletruimte. Eventueel is op deze verdieping vrij eenvoudig nog een extra slaapkamer te realiseren zodat u totaal over 5 slaapkamers kunt beschikken.

Kenmerken:
* prachtige landelijke ligging op een enorme kavel
* twee (kleinere) slaapkamers en badkamer op de begane grond
* 2 slaapkamers op de verdieping (eventueel 3e mogelijk)
* sfeervolle woonkamer met een aangrenzende keuken aan de voorzijde
* zeer ruime woonkeuken/woonkamer met vloerverwarming aan de achterzijde
* separaat logeerverblijf
* riante kavel voor vele persoonlijke mogelijkheden
* vrij doch niet afgelegen wonen
* dubbele garage en diverse overige schuren/bergruimte
* gasten-/logeerverblijf (circa 80 m2) met een woonkamer, keuken, slaap- en badkamer
* circa 180 m2 woonoppervlakte

Kortom: ideale woonboerderij voor de rustzoeker in een landelijke omgeving op een zeer ruime kavel met veel extras.

Opmerking: keuken en sanitair zijn eenvoudig en van oudere datum.
Bieden vanaf €700.000,-- k.k.
(bieden vanaf betekent enkel dat biedingen onder de €700.000,- k.k. niet bij de verkoper bespreekbaar zijn. Met bieden vanaf wordt NIET bedoeld dat kandidaten tegen elkaar moeten opbieden. Wij ambiëren een eerlijke en transparante verkoop)

Zie: www.funda.nl/koop/veeningen/huis-42501606-fort-42