Te koop in Drenthe: licht vrijstaand huis met mooie ruime tuin

Te koop in Drenthe: licht vrijstaand huis met mooie ruime tuin

VRIES - Een prettig licht vrijstaand huis nabij het centrum van het geliefde dorp Vries gelegen.

Dit sfeervol verbouwde woonhuis heeft een royale aangebouwde houten garage, een vrijstaande schuur en een prachtige overdekte veranda waarvan u fraai uitkijkt over de met zorg aangelegde tuin met vijverpartij. Deze grote en diepe tuin is op het zuiden gesitueerd en is zonovergoten. De privacy is optimaal en onder de stijlvolle veranda kunt u tot in de late uurtjes genieten van dit fijne plekje.

De S.A.Haadsmastraat is een ruim opgezette straat met vrijstaande woonhuizen. Er is veel groen en u wandelt direct het centrum van Vries in. Vries is een goed geoutilleerd dorp met een ruim aanbod aan winkels, scholen en een rijk sport- en verenigingsleven. In Assen bent u in circa 10 minuten, Groningen is circa 20 minuten verwijderd. Vanuit Vries bent u snel in het geroemde natuurgebied van het Stroomdal van de Drentsche A.

Het huis zelf is de afgelopen 10 jaar degelijk en speels verbouwd. Er is veel lichtinval in het huis en het geheel is netjes en verzorgd. Ofschoon het huis alles heeft om fijn in te wonen bestaat er voldoende mogelijkheid om bijvoorbeeld de begane grond royaal uit te breiden. De tuin is zeer diep en kent diverse leuke zitjes en terugtrek plekjes. Er is een fraaie vijverpartij waarop u uitkijkt vanaf de mooi gemaakte veranda. Deze grote veranda heeft een eet- en zithoek, zodat u het “buiten zijn” maximaal kunt ervaren. Aan de veranda zit een geïsoleerde houten garage (circa 28 m2) met toegang vanaf de openbare weg. In de tuin bevindt zich een (oude) schuur (circa 30 m2) waar u lekker kunt klussen.

Indeling:
Voor entree naar sfeervolle woonkamer met moderne open keuken. De L-vormige woonkamer is licht en kijkt mooi uit over de voor- en achtertuin. Er zijn openslaande terrasdeuren naar de tuin. De moderne keuken is in lichte kleurstelling uitgevoerd en voorzien van diverse inbouwapparatuur. In het verlengde van de keuken ligt een royale bijkeuken met tevens het toilet. De bijkeuken is via een achterom te bereiken.

Op de 1e etage bevinden zich nu twee uiterst speelse en royale slaapkamers. Doordat de kap deels open is gemaakt zijn bij de slaapkamers speelse vides ontstaan. Hier is gelegenheid om te slapen of te studeren. Er is hier eveneens veel bergruimte onder de geïsoleerde schuine kap. De badkamer is voorzien van wastafelmeubel en inloopdouche. Er is afgescheiden ruimte voor de CV-combiketel (2011). De bovenverdieping is speels vormgegeven en ruimtelijk van opzet.

Bijzonderheden:
- verzorgd en sfeervol vrijstaand huis;
- diepe tuin;
- prachtige en royale veranda;
- houten garage (28 m2) en aparte schuur (30 m2);
- indien gewenst uitbreidingsmogelijkheden;
- prettig gelegen nabij het dorpshart van Vries;
- fijne ruime opgezette straat.

Zie: www.funda.nl/koop/vries/huis-42597756-sa-haadsmastraat-8