Te koop in Drenthe: vrijstaande woning in landelijke omgeving

Te koop in Drenthe: vrijstaande woning in landelijke omgeving

LINDE - Vrij, rustig en landelijk wonen middenin de omgeving van het Drentse landschap. Deze woning heeft alle ingrediënten: een vrije ligging, rust, binnen en buitenbak met weiland, thuiswerkplek of ruimte voor een salon aan huis.

Indeling: op de begane grond tref je de landelijke en gezellige woonkamer met deuren naar de tuin en schuifdeuren naar de riante keuken die alle ruimte biedt om gezellig te tafelen. De keuken beschikt over alle voorzieningen, zoals een landelijk 5-pitsgasfornuis, koelkast, porseleinen spoelbak en veel ruimte op het natuurstenen aanrechtblad. In de woonkamer en keuken kun je rustig ontwaken met een kopje koffie en krantje met veel lichtinval en een fijn uitzicht over de tuin. De woonkamer is deels voorzien van vloerverwarming en een houten vloer. Voor wie in de koude wintermaanden knus wil genieten van extra warmte en gezelligheid, is er een houtkachel.

Via de ruime entree of de bijkeuken waan je je in twee stijlvolle ruimtes waar een luxueuze salon inclusief badkamer met ligbad en regendouche is gecreëerd. Deze ruimtes bieden de mogelijkheid om een eigen thuiswerkplek of salon aan huis te vestigen. Ook kan een extra slaapkamer op de benedenverdieping gecreëerd worden, waardoor een complete woonvoorziening op de begane grond mogelijk is.

Eerste verdieping: via de overloop die als werkplek kan worden gebruikt, tref je 3 slaapkamers, berging en badkamer. De landelijk ingerichte badkamer beschikt over een instapdouche, ligbad en wastafel.

En dan.... naar buiten... De tuin biedt volop ruimte voor paardenliefhebbers met een grote schuur van maar liefst 17 x 23,5 meter. De binnen manage is voorzien van 3 paardenstallen. De buitenbak bevindt zich aan een weiland.

De tuin is keurig onderhouden en onderhoudsvriendelijk. Voor buitenliefhebbers is er voldoende plek om heerlijk tot rust te komen in de tuin of onder de overkapping en te genieten van de vijver en ruimte.

De woning is in 2001 gebouwd, volledig geïsoleerd, beschikt over zonnepanelen en grenst aan natuurgebieden waar je kunt wandelen of paardrijden.

Uitvalswegen als de N48 en A28 zijn snel en goed bereikbaar, station Hoogeveen ligt op ca. 15 autominuten en op korte afstand zijn er diverse natuurgebieden in een bosrijke omgeving.

Linde is een klein dorp onder de rook van Zuidwolde (dr) en Dedemsvaart. Beide plaatsen hebben goede voorzieningen met basisscholen en andere voorzieningen waaronder huisarts, tandarts en supermarkten.

Zie: www.funda.nl/koop/linde/huis-42581167-linderveldweg-14

Tiplijn