Te koop in Drenthe: woonboerderij op fraaie locatie in omgeving met veel bossen

Te koop in Drenthe: woonboerderij op fraaie locatie in omgeving met veel bossen

FLUITENBERG - Ruime en goed onderhouden woonboerderij op een fraaie locatie met rondom vrijheid, weilanden en in de directe omgeving van bossen en volop natuur.

De woning heeft alle voorzieningen op de begane grond en staat op een kavel van ca. 2.159 m². Op het perceel staan 2 "Pipo-karren" die door de huidige eigenaar worden gebruikt als B&B. Daarnaast is er een carport aanwezig van ca. 6 bij 7,5, ook geschikt voor een camper of caravan. De schuur van ca. 13 bij 4 is in 4 ruimten verdeeld, waarvan 3 dienst doen als berging en één als relaxruimte met o.a. een hout gestookte hottub. Buiten is er verder voldoende parkeergelegenheid en een moestuin met een tuinkas. Heerlijk buiten wonen maar toch op slechts een paar kilometer van het centrum, het station van Hoogeveen, en slechts een paar autominuten verwijderd van de A28.

Indeling: entree met toilet en een ruime badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Verder is er een slaapkamer en een royale woonkamer met sfeervolle houtkachel en dubbele tuindeuren naar de riante tuin. De ruime leefkeuken is voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur en een doorgang naar de bijkeuken met CV en witgoedaansluitingen.

Verdieping: ruime overloop met dakkapel, toilet, 4 slaapkamers, een royale tussen/speelkamer en veel bergruimte achter de knieschotten. Bijzonderheden: het brandhout blijft achter, zo ook de dierenweide en indien gewenst ook de poezen.

Zie: www.funda.nl/koop/fluitenberg/huis-88941190-wijsterseweg-19

Tiplijn