Uw gebit, dus u bepaald... of toch niet? Bijna wekelijks heb ik mensen in de stoel die niet blij zijn met hun kunstgebit of andere tandprothetische voorziening. En dan heb ik het niet alleen over de pasvorm die niet naar behoren is, maar ook over hoe het gebit eruit ziet. Kleur, vorm tanden, opstelling van de tanden etc.

Wanneer ik vraag naar de wensen van de patiënt wordt er vaak aangegeven dat ze deze vraag nog nooit hebben gehad en helemaal niet wisten dat er keus is, de patiënt heeft totaal geen inspraak gehad. Kortom: De wens van de patiënt werd niet gehoord.

Zonde, want een kunstgebit of andere tandprothetische voorziening maken we samen. Ik adviseer en bespreek de verschillende mogelijkheden en jij bepaald hoe het eruit komt te zien. Pas wanneer je helemaal tevreden bent maak ik de definitieve prothese.

Voor mij sta jij als patiënt centraal en is er geen groter compliment dan horen dat het kunstgebit bijna niet van de “echte” situatie is te onderscheiden en dat mensen in de directe omgeving het helemaal niet opvalt dat je een kunstgebit draagt of dat hier wat aan verandert is.

Bij mij in de praktijk is er veel rust en tijd voor elke afspraak. Daarbij werk ik samen met een tandarts-implantoloog die ook gespecialiseerd is in het behandelen van angst patiënten. Ben jij nou ook niet tevreden, heb je klachten, pijn in de mond of heel veel angst? Loop dan niet langer rond en neem contact met ons op. “Het past altijd”

Henk Berends
Berends Tandprothetiek

Groningerstraat 63 Assen
Tel: 0592-785743
www.berendstandprothetiek.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.