Isolatiecollectief van start in provincie Drenthe

Isolatiecollectief van start in provincie Drenthe

Assen – Woningeigenaren met een woning gebouwd voor 1980 kunnen zich deze zomer bij Isolatieloket aanmelden voor een isolatie onderzoek. Bij dit onderzoek komt er kosteloos en vrijblijvend een isolatie adviseur bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Welke bouwdelen zijn voldoende geïsoleerd en waar is winst te behalen?

“Deze zomer extra hoge subsidie”

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

In Drenthe staan in alle 14 gemeentes ca. 50.000 koopwoningen met een energielabel C of lager en gebouwd voor 1980. Deze woningbezitters kunnen deze zomer gebruik maken van een zeer interessante subsidie (OP=OP). De overheid heeft de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis zelfs tijdelijk verhoogd. Om aanspraak te kunnen maken op de subsidie dienen er 2 (of meer) energiebesparende maatregelen genomen te worden.

Tijdelijk extra hoge subsidie:

Spouwmuurisolatie €8,00 per m2
Vloerisolatie €11,00 per m2
Bodemisolatie €6,00 per m2
Dakisolatie €30,00 per m2
Glasisolatie €53,00 per m2

Samenwerking lokale en regionale specialisten

Isolatieloket heeft een uitgebreid netwerk van isolatie adviseurs en isolatiebedrijven. Door de collectieve aanpak kunnen onze partners efficiënter te werk gaan en geniet u als woningbezitter naast de subsidie van gezamenlijke inkoopkorting.

Isolatieloket selecteert leveranciers en installateurs op basis van een prijs, kwaliteit, ervaring , certificering en klanttevredenheid. Kwaliteit, service en garantie worden hierdoor gewaarborgd.

Schrijf u vandaag in

U schrijft zich voor 31 augustus 2020 in op www.isolatieloket.nl/drenthe. Heeft u geen internet of heeft u eerst nog een vraag? Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de Coördinator - Frank van der Lei - 06-55757855 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.