Reclame Assen bestaat 20 jaar en ter gelegenheid van de Open Bedrijvendagen Drenthe is er op zaterdag 2 november open huis.

Ben je ook geïnteresseerd wat er allemaal omgaat in deze branche? Dit is de kans om kennis te maken met de veelzijdigheid van het bedrijf.

Het reclamebedrijf is al een paar decennia actief voor zowel de particuliere als de zakelijke klant.

Reclame Assen heeft een breed assortiment producten en diensten. Denk aan autobelettering, carwrap, bewegwijzering, doosletters en freesletters. Daarnaast kunnen zij u ook voorzien aan bijvoorbeeld groot formaat prints, lichtreclame, raambelettering, reclameborden, reclamezuilen, relatiegeschenken, spandoeken en banieren, spanframes, vlaggenmasten en XXL-reclame.
Je kunt het zo gek niet bedenken, Reclame Assen maakt het of levert het!

Door jarenlange ervaring, nuchterheid maar toch persoonlijk contact bent u bij Reclame Assen aan het goede adres. Wilt u ook ontzorgt worden? Reclame Assen neemt u het werk uit handen en verzorgt uw reclamewerk van begin tot eind.

Het volledig productieproces is in eigen beheer. Printwerk, maar ook het freeswerk, lichtbakken en lichtreclame worden met eigen machines en vakmanschap vervaardigd.

Aankomende zaterdag kunt u kennis maken met alle mogelijkheden die Reclame Assen te bieden heeft. De deuren staan open tussen 10.00 en 17.00 uur en iedereen is van harte welkom in het pand aan de Zeilmakerstraat 21 te Assen.

Eigenaar Johan Bügel hoopt u allen te zien!

Website Reclame Assen